Η πιο υπερεκτιμημένη περσόνα του 2011

Η πιο υπερεκτιμημένη περσόνα του 2011

Δεν είναι άλλη από τη Βρετανίδα Alexa Chung που μάλλον έχει κάτι που το φτωχό μας μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει.

Όποια σελίδα και αν κοιτάξετε με εμφανίσεις ένα είναι το όνομα που υπάρχει παντού. Αυτό της Βρετανίδας Alexa Chung. Μάλιστα αν το μέσο στο οποίο διαβάζετε για αυτή είναι βρετανικό τότε απλά την αποθεώνει.

Εντάξει οι Άγγλοι έχουν μια μανία να υπερεκθειάζουν και να επιβάλλουν οτιδήποτε φέρει τη βρετανική υπογραφή (όπως κάνουν και με το στυλ της Kate Moss), όμως στην περίπτωση της Alexa το παρακάνουν. Γιατί πως γίνεται να θεωρείται uber stylish μια γυναίκα με μονίμως ολόιδια μαλλιά που μοιάζουν μόλις να ξύπνησε και δεν πρόλαβε να χτενιστεί και ντυμένη τις περισσότερες φορές λες και έπεσε πάνω σε ένα πάκο με designer's ρούχα και φόρεσε ό,τι βρήκε μπροστά της;

Όταν εκεί έξω κυκλοφορούν η iconic Dita von Teese, η Ασιάτισσα καλλονή Fan Bingbing, η θεά του street style Miranda Kerr, το ανδρόγυνο είδωλο Evan Rachel Wood και η μονίμως καλοντυμένη Diane Kruger, η Alexa είναι απλά άλλη μια που ως επί τω πλείστον ντύνεται ωραία, αλλά στο κόκκινο χαλί δεν το έχει και εν γένει το στυλ της δεν έχει και κάτι το τόσο μοναδικό για να την εκθειάσουμε. Νομίζω πως ανήκει περισσότερο στην ίδια κατηγορία με την Blake Lively: απλά υπερεκτιμημένες.