Φαίη Σκορδά, οι αλλαγές στο στυλ της

Φαίη Σκορδά, οι αλλαγές στο στυλ της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αλλάξει εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.

 

Τη γνωρίσαμε από καθημερινή εκπομπή σε κανάλι της Θεσσαλονίκης. Φρέσκια, εντυπωσιακή, καλωσόριζε τους καλεσμένους της φορώντας σούπερ μίνι φουστίτσες και σκαφτά sexy σορτσάκια. Τονισμένο μπούστο, έντονο μακιγιάζ και μια απίστευτα χαλαρή διάθεση συνόδευαν την εικόνα της.

Το στυλ της πήρε μια πιο ολοκληρωμένη μορφή όταν κατέβηκε Αθήνα. Κομψά φορέματα (κατά προτίμηση μίνι για να τονίζουν τα πόδια της), λαμπερό makeup και ψηλοτάκουνες γόβες ζυγίστηκαν και ανακατεύτηκαν πάντα μέσα σε μια ανάλαφρη bubble αισθητική.

Στο πέρασμα των χρόνων τα super girlie φορέματα έδωσαν τη θέση τους σε πιο σικάτα ρούχα... ταγιέρ, στενά παντελόνια ή retro φορέματα που φτάνουν μέχρι το γόνατο συνδυάζονται αρμονικά με αξεσουάρ που δεν κραυγάζουν αλλά απλά υπογραμμίζουν μια παρουσία που εκπέμπει πλέον αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Μέσα σε όλα αυτά, το έντονο ξανθό μακρύ μαλλί (που σε κάποιες φάσεις πλησίασε επικίνδυνα τα όρια του καστανού) κόπηκε και έγινε ένα φανταστικό καρέ που της πάει πολύ. Ομολογουμένως, αυτή τη στιγμή η Φαίη Σκορδά είναι πιο όμορφη από ποτέ.