Τελικά επιλέξαμε τις πέντε πιο κακοντυμένες celebrity των People’s Choice Awards

Τελικά επιλέξαμε τις πέντε πιο κακοντυμένες celebrity των People’s Choice Awards

Τα People's Choice Awards είναι μάλλον μία διοργάνωση που και οι celebrity δεν υπολογίζουν πολύ. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς το γεγονός ότι υπήρχαν τόσες κακοντυμένες στο κόκκινο χαλί. Εμείς διαλέξαμε τις πέντε πιο κακοντυμένες.


pca1
pca2
pca3
pca5
pca4

Demi Lovato
Η νεαρή (ημι)celebrity (γιατί δεν τη λες και διάσημη) φόρεσε ένα Marchesa ροδακινί, στράπλες φόρεμα με ντραπαρίσματα. Εκτός ότι δεν την κολάκευε ήταν ένα τόσο κιτς φόρεμα που ούτε για καλλιστεία στις Φιλιππίνες δεν ενδείκνυται.


Kaley Cuoco

Η γλυκιά ηθοποιός από το Big Bang Theory εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα Badgley Mischka σαμπανί φόρεμα που όσον αφορά στη σιλουέτα σίγουρα είναι η πιο κλισέ που μπορούμε να δούμε σε κόκκινο χαλί. Βαριόμαστε.


Lea Michele
Η γνωστή πρωταγωνίστρια του Glee που νομίζει ότι είναι η Barbra Streisand, ας αφήσει το Old Hollywood glam για αυτές που μπορούν να το αναδείξουν και να μην ξαναβάλει Marchesa κλωστές (συγγνώμη, φόρεμα εννοούσαμε) που θα φαίνονταν ωραίες μόνο σε μία καλλονή τύπου Evan Rachel Wood.


Nina Dobrev
Μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της περασμένης χρονιάς, φέτος κάνει κακό ξεκίνημα με το πράσινο Elie Saab cocktail φόρεμα της. Απαίσιο χρώμα, αδιάφορο κόψιμο. Το πράσινο το χάλι της.


Lucy Hale
Η μικρή Aria του Pretty Little Liars φόρεσε ένα μαύρο Cengiz Abazoglu ασύμμετρο, τύπου mallet φόρεμα. Ένα έχουμε να πούμε. Ακόμα και στα Miss Πελοπόννησος οι εμφανίσεις τους είναι πιο ενδιαφέρουσες.