Victoria Beckham: Μαύρη χήρα

Victoria Beckham: Μαύρη χήρα

Άλλο ένα total black look από την posh spice, Victoria Beckham.

Αυτό το συνολάκι που βλέπετε να φορά η κυρία Beckham, δεν είναι για κάποιο επίσημο δείπνο, δεξίωση ή πάρτι. Η γυναίκα έριξε κάτι απλό επάνω της για να πάει στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και να πάρει την πτήση για Καλιφόρνια.

Βέβαια όταν μιλάμε για την Posh, η έννοια του «απλού» δεν είναι ακριβώς αυτή που έχουν στο μυαλό τους όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Γι'αυτήν, μία μακριά, βαριά, μαύρη κάπα, μαύρο καλσόν, μαύρες γόβες στιλέτο και ένα ζευγάρι γυαλιά-μάσκα οξυγονοκόλλησης, είναι ακριβώς το ανσάμπλ που ταιριάζει σε μια σύντομη πτήση, με προορισμό ένα μέρος που έχει 25 βαθμούς Κελσίου τους δέκα από τους δώδεκα μήνες του χρόνου. Και ποιοι είμαστε εμείς για να της πάμε κόντρα; Όταν αναφέρεσαι στην γυναίκα που αν πιάσει φωτιά το σπίτι της, είναι ικανή να βρει πρώτα τον τέλειο συνδυασμό πανάκριβων, στιλάτων και εντυπωσιακών ρούχων να φορέσει και μετά να τρέξει να σωθεί, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να υποκλιθείς.

Μια ένσταση μόνο. Γιατί τόση μαυρίλα βρε κορίτσι μου; Ναι, εντάξει, το μαύρο είναι διαχρονικό χρώμα, αλλά ας μην το τραβάμε και από τη σινιόν.