H Madonna δεν τα κατάφερε πάλι

H Madonna δεν τα κατάφερε πάλι

Στην τελευταία της εμφάνιση με μια τουαλέτα υπερπαραγωγή η Madonna δεν κατάφερε να μας συγκινήσει.

Η iconic φιγούρα της ποπ Madonna άφησε για τα καλά πίσω της την εικόνα του Material Girl και επέλεξε μια πιο δραματική εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «W.E.» στο θέατρο Ziegfeld στη Νέα Υόρκη πριν λίγες ημέρες.

Η Madonna, λοιπόν, αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει την παρουσία της πιο αισθητή παρά ποτέ φορώντας μια δημιουργία από βελούδο με κεντημένο μπούστο και τούλινα μανίκια από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Marchesa σε συνδυασμό με μαύρες peep-toe γόβες, πολλά κοσμήματα και nude μακιγιάζ.

Παρόλο που μας αρέσει πολύ το χτένισμά της και θα θέλαμε να τη δούμε με ένα bobcat κούρεμα με 20s κύματα νομίζουμε πως η μικροσκοπική φιγούρα της «καταπίνεται» από αυτό το ογκώδες φόρεμα που, για να πούμε την αλήθεια, το προτιμούμε στην αρχική του version με τα nude κομμάτια και όχι στην γκρι εκδοχή τους. Εδώ μας θυμίζει κάτι σε διασταύρωση Joan Collins από τη Δυναστεία με περιτύλιγμα από πολυκατάστημα και δεν είναι πως δεν είναι breathaking στα πενήντα της, αλλά είναι που όσο και αν την αγαπάμε νομίζουμε πως το φόρεμα που επέλεξε για άλλη μια φορά δεν λειτούργησε ακριβώς σωστά επάνω της. Με λιγότερο ογκώδη μανίκια σίγουρα θα ήταν άψογη.