Μαίρη Συνατσάκη: Το glam το σωστό

Μαίρη Συνατσάκη: Το glam το σωστό

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιάζει με πρωταγωνίστρια της Δυναστείας και εμείς την αποθεώνουμε.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι το όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας, που κάνει γυμναστική με το hot shorts του, μιλάει στο τηλέφωνο με τις φίλες της φορώντας πιτζάμες με ελεφαντάκια και λερώνει με κόκκινη σάλτσα το λευκό της tank top, τρώγοντας απρόσεκτα σέξι τη μακαρονάδα της. Και σε όλα αυτά κάποιος γείτονας την χαζεύει και αναστενάζει.

Κάπως έτσι φανταζόμαστε την καθημερινότητα της κοπέλας με το γλυκό χαμόγελο και το αστείρευτο νάζι, που στo MadWalk της προηγούμενης εβδομάδας άφησε τα jeans και τα tank tops και αποτέλεσε με άνεση την πιο στιλάτη παρουσία της βραδιάς. Ο μοναδικός λόγος που δεν μπήκε στην συγκεντρωτική λίστα μας, είναι επειδή αυτό το look - υπερπαραγωγή χρήζει ξεχωριστής μνείας.

Η Μαίρη λοιπόν, φόρεσε μία maxi τουαλέτα DVF (Diane Von Furstenberg), που άστραφτε όπως κάθε φάρος που ξέρουμε και έκανε το κορίτσι να ξεχωρίζει, στυλιστικά και κυριολεκτικά. Τα μαλλιά και το make up ήταν άψογα και η αέρινη σιλουέτα του ρούχου που παρέπεμπε στα early 80s και τη Δυναστεία μας έκανε να πιστέψουμε πως η Alexis Colby θα είχε σκάσει από κακό της αν ήταν στο ίδιο κόκκινο χαλί με τη δική μας Μαίρη. Και αν δεν είναι αυτό fashion επιτυχία, να μη σώσει να ξαναβάλει biker boots η Kesha.