Οι κυρίες που απογοήτευσαν στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Οι κυρίες που απογοήτευσαν στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Ποιες κυρίες δεν εντυπωσίασαν κανέναν με την εμφάνιση τους στα βρετανικά Oscars;

bafta2012christina
bafta2012elena
bafta2012viola
bafta2012jessica
bafta2012gil

Christina Ricci
Η ηθοποιός που έχει κάνει συμφωνία με το διάβολο και δεν έχει βάλει χρόνο πάνω της εδώ και πόσες δεκαετίες φόρεσε ένα χάλκινο Givenchy Couture wrap dress με τεράστιο γιακά και ντεκολτέ που μόνο η Alexis από τη δυναστεία θα μπορούσε να υποστηρίξει.


Helena Bonham Carter
Η αγαπημένη μας και υπερταλαντούχα ηθοποιός έχει παράδοση στις κακές εμφανίσεις. Στα φετινά BAFTA με τη full skirt του φορέματος και τα δαντελένια γάντια ήταν σαν goth χαλασμένη τούρτα. Λάθος αξεσουάρ σε ένα υπερβολικό για την Helena που μάλλον ξεχνά πως δεν είναι ούτε στα γυρίσματα του Harry Potter, ούτε το Sweeney Todd.


Viola Davis
Η σπουδαία ερμηνεύτρια ξαναγύρισε στο πλισέ με το ροζ one shouler Valentino. Δεν μπορούμε να την πούμε κακοντυμένη, αλλά τα κοψίματα του φορέματος σε συνδυασμό με το οριακά καλαίσθητο χρώμα μας κάνουν να βάζουμε τη Viola στη λίστα αυτή.


Jessica Chastain
Η πανέμορφη κοκκινομάλλα καταφέρνει για άλλη μία φορά να βάλει και μία 15ετία πάνω της με τις στυλιστικές της επιλογές. Το Oscar de la Renta φόρεμα της ήταν σαν ένα μεγάλο κομμάτια αλουμινόχαρτου που δε θα κολάκευε εύκολα κανένα.


Gillian Anderson
Η ηθοποιός που νομίζαμε ότι άρπαξαν τα ΑΤΙΑ μετά το πέρας των γυρισμάτων του X-Files τελικά δεν είναι στο διάστημα, αλλά πήγε στα BAFTA με αποτυχημένα, βαμμένο ξανθό μαλλί και τουαλέτα στο χρώμα της άμμου που την έκανε πιο χλωμή και από την ώχρα.