Στα βραβεία Grammy περπάτησαν πολλές κακοντυμένες celebrity

Στα βραβεία Grammy περπάτησαν πολλές κακοντυμένες celebrity

Δυστυχώς στα βραβεία Grammy δεν περπάτησαν μόνο καλοντυμένες κυρίες.

grammys2012kate
grammys201fer
grammys2012nicki
grammys2012katy
grammys2012robyn

Kate Beckinsale
To μίνι Zuhair Murad ένδυμα της διάσημης βρικολακίνας του Underworld θα παίρναμε όρκο το έχει το πάρει το μάτι να το φορούν και κάποιες τραγουδίστριες σε μπουζούκια της Λαμίας. Χέρι στη φωτιά δεν βάζουμε.


Fergie
Το πορτοκαλί σιθρού Jean Paul Gautier φόρεμα της τραγουδίστριας των Black Eye δ Peas συνοδεύεται με μαύρη μίνιμαλ εκδοχή της σωβρακοφανέλας και δίνει στην Fergie το τίτλο του τρόλ των βραβείων.


Nicki Minaj
H Versace στολή καλόγριας/κοκκινοσκουφίτσας της αγαπημένες κατά τα άλλα rapper είναι μόνο για Απόκριες και δεδομένου ότι το Halloween στην Αμερική ήταν τον Οκτώβρη θα λέγαμε πως η Nicki μπερδεύτηκε. Όσοι θέλετε να πάρετε ιδέες για στολή πάντως, μη ντρέπεστε.


Katy Perry
Ξέρετε πόσο αγαπάμε την Katy και με βαριά καρδιά τη βάζουμε στις κακοντυμένες, αλλά αυτή η πανδαισία του μπλε με τη ρίζα να φαίνεται στο μαλλί και την Elie Saab baby blue τουαλέτα ήταν αποκρουστική.


Robyn
Η pop star είδωλο από την Σκανδιναβία που δηλώνουμε απρόκλητα τη λατρεία μας αποφάσισε να κάνει ένα πιο εναλλακτικό στυλ, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε με φανέλα και τους απαίσιους κόθορνους ήταν να την πιάσει η κάθε κακομοίρα στο στόμα μας. Γιατί Roby, γιατί;