Αουρόρα Χατζή – Μαρία Βιγκοπούλου: Με στυλ πολύ προσωπικό

Αουρόρα Χατζή – Μαρία Βιγκοπούλου:  Με στυλ πολύ προσωπικό

Όταν οι εμφανίσεις στο Κόκκινο χαλί τραβάνε τα βλέμματα.

Οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν στο Madwalk the Music Project και εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους.

Η Αουρόρα Χατζή φόρεσε ένα μίνι εμπριμέ φόρεμα Isabel Marant, το οποίο και μπέρδεψε έξυπνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Το blazer μαύρο σακάκι που υμνεί το ανδρόγυνο look ταιριάζει άψογα με τη φούξια Louis Vuiton τσάντα φάκελο, ενώ η έλλειψη καλσόν και οι απλές ψηλοτάκουνες γόβες στην ίδια απόχρωση με το αξεσουάρ δείχνουν πόσο ενημερωμένη είναι η εν λόγω κυρία.

Το σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ όχι μόνο αναδεικνύει το στυλ της Χατζή αλλά το απογειώνει με τη βοήθεια του έντονου κόκκινου κραγιόν εξασφαλίζοντας ένα συνδυασμό φρέσκο και στιλιστικά άρτιο.

Η Μαρία Βιγκοπούλου επενδύει σε ένα μπλε μωβ φόρεμα Isabel Marant στην απόχρωση του οινοπνεύματος το οποίο και συμπληρώνει με μία λεπτή μαύρη ζώνη- φιόγκο.

Γνωρίζοντας η ίδια πολύ καλά το παιχνίδι της μόδας, στολίζει την εμφάνισή της με τα σωστά αξεσουάρ.

Μερικές σειρές πέρλες στο λαιμό, μία φούξια τσάντα- πουγγί και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια δένουν άριστα με το συνολικό της styling προβάλλοντας τη fashionista της πλευρά, ενώ το μαύρο δερμάτινο κολάν συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο χωρίς να αφαιρεί πόντους από το αποτέλεσμα.

Εμείς απλά τις συγχαίρουμε και σας προτείνουμε να τις αντιγράψετε!