Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα βραβεία στυλ του Elle

Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα βραβεία στυλ του Elle

Τα πιο στυλάτα κορίτσια δε φοβούνται το κόκκινο χαλί.

elle212rosie
elle212pixie
elle212flore
elle212poppy
elle212alexa
elle212jessica
elle212christina

Rosie Huntington-Whiteley
Το αιθέριο Antonio Berardi mullet dress της νεαράς που έχει κατακτήσει το Hollywood θα μπορούσε να φορεθεί από ξωτικό σε spin off του Lord of the rings και δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε.


Pixie Geldof
Με χρήση των prints πολλές διάσημες κατάφεραν να μπουν στις λίστες των κακοντυμένων, αλλά αυτή η πιπεράτη εμφάνιση της Pixie Geldof με το Dolce & Gabbana φόρεμα ήταν σίγουρα μία υπερπετυχημένη εμφάνιση.


Florence Welch
Και επειδή δεν μπορεί μόνο η Pixie να εντυπωσιάσει με τα prints της, η αγαπημένη Florence φόρεσε ένα εκπληκτικό Erdem φόρεμα και κέρδισε τις εντυπώσεις.


Poppy Delevingne
Από τα print πολλοί που είχαν όπως βλέπουμε την τιμητική τους σε αυτό το κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσε να λείψει η Mary Katrantzou, δημιουργία της οποίας φόρεσε η σικάτη Poppy.


Alexa Chung
Μία female dandy εμφάνιση για το style icon που τόλμησε ένα γυναικείο Stella McCartney κοστούμι.


Jessica Chastain
Κλασικά με granny chic look η Jessica Chastain που φόρεσε ένα Alexander McQueen φόρεμα με κόψιμο και full skirt εμπνευσμένα από τα 50s, αλλά ραμμένο με νεορομαντικές δαντέλες.


Christina Hendricks
Το γνωστό μπούστο του Hollywood φόρεσε ένα vintage Carolina Herrera φόρεμα που πολύ μας χαροποίησε γιατί πια η Joan Collins δεν κάνει πολλές carpet εμφανίσεις και μας λείπει.