H Victoria Beckham σε look «βαμπιρέλας»

H Victoria Beckham σε look «βαμπιρέλας»

Η Victoria Beckham σε μια εμφάνιση πιο σκοτεινή από ποτέ.

Θα μπορούσε να είναι η κακιά ηρωίδα σε ένα παραμύθι του Disney, η skinny εκδοχή μιας πρωταγωνίστριας από ταινία του Federico Fellini, ή ακόμη μια παραλλαγή της Morticia από την οικογένεια Addams. Ο λόγος για την Victoria Beckham που στην τελευταία της εμφάνιση πραγματικά μας παραξένεψε.

Παρευρέθηκε μαζί με την Anna Wintour και τον Hamish Bowles στο Grand Central Station της Νέας Υόρκης για να γιορτάσουν την εκστρατεία προώθησης του βρετανικού τουρισμού με το χαρακτηριστικό όνομα «GREAT». Εκεί φορώντας μια δημιουργία από τη συλλογή της του επόμενου χειμώνα που πριν λίγες ημέρες παρουσίασε στο πλαίσιο της νεοϋορκέζικης εβδομάδας μόδας σε συνδυασμό με τις αγαπημένες της –που η αλήθεια είναι, όμως, πως έχουμε αρχίσει να τις βαριόμαστε- Christian Louboutin «Daffodile» ψηλοτάκουνες γόβες, πήρε τη χαρακτηριστική της πόζα και συγκέντρωσε όλα τα φλας των φωτογράφων.

Μόνο που αυτή τη φορά το βλέμμα της παραήταν σκοτεινό με αποτέλεσμα παμψηφεί να ανακηρυχθεί η «βαμπιρέλα» της εβδομάδας. Για φέρτε λίγο στο νου σας την πιο διάσημη Vampira, αείμνηστη Maila Nurmi και βρείτε τις ομοιότητες.