Οι celebs πηγαίνουν Λονδίνο

Οι celebs πηγαίνουν Λονδίνο

Οι πιο ενδιαφέρουσες - έως τώρα- αφίξεις στην London Fashion Week

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο βρίσκεται σε εξέλιξη, οι stars συρρέουν για να κάτσουν στη front row των αγαπημένων τους σχεδιαστών και εμείς επιλέγουμε επτά παρουσίες που μας εντυπωσίασαν. Φυσικά, παραμένουμε alert για τον συνολικό απολογισμό της front row, λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για Μιλάνο.

Στο show του Alexander McQueen, η Salma Hayek εμφανίστηκε με λεοπάρ φόρεμα με ζώνη στη μέση και box clutch, όλα με την υπογραφή του οίκου. Μέχρι αυτή τη στιγμή, τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες τις είδαμε στο ντεφιλέ του οίκου Burberry, όπου υποκλιθήκαμε για άλλη μια φορά στην εξωπραγματική ομορφιά της Rosie Huntington Whiteley, η οποία εμφανίστηκε με cropped jacket και παντελόνι από βελούδο στο χρώμα του κάστανου ενώ η Kate Bosworth πρτόμησε μια tweed pencil φούστα και μακρυμάνικο top με print κουκουβάγια. Η Olivia Palermo εμφανίστηκε στο show του Topshop Unique συνδυάζοντας ένα τοπ σε εκτυφλωτικό κίτρινο με φλόραλ παντελόνι, η απόλυτη θεά των catwalks, Kate Moss, πήγε στο show της Stella McCartney με αποκαλυπτικό φόρεμα της συλλογής της ενώ η Rihanna επέλεξε ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα Giorgio Armani. Στο dinner που ακολούθησε το show του οικου Mulberry,η Lana Del Rey εμφανίστηκε με ένα custon made φόρεμα Mulberry το οποίο συνδύασε με την νέα it bag του οίκου, που φέρει το όνομά της ενώ και η Μichelle Williams επέλεξε custon made φόρεμα Mulberry από δαντέλα και δέρμα (από τις πιο κομψές εμφανίσεις της, ομολογουμένως).

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τα shows και τις celebrity παρουσίες στην Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, οπότε stay tuned για το επόμενο Queen report.