H Jennifer Anniston με total Tom Ford δείχνει στα καλύτερά της

H Jennifer Anniston με total Tom Ford δείχνει στα καλύτερά της

Έγκυος ή όχι η ηθοποιός Jennifer Aniston στην τελευταία της εμφάνιση μας εντυπωσίασε.

Η ηθοποιός Jennifer Aniston που αγαπήσαμε ως Rachel Green στα «Φιλαράκια» στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Wanderlust» στο Mann Village Theatre στο Westwood της California.

Εκεί, λοιπόν, η Jennifer επιτέλους –και ενώ οι φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της οργιάζουν- αποφάσισε να εγκαταλείψει την στυλιστική ασφάλεια του «μικρού μαύρου φορέματος» που επέλεγε συνήθως να φορά στο κόκκινο χαλί και τόλμησε μια ασπρόμαυρη δημιουργία από την ανοιξιάτικη συλλογή του Tom Ford με δερμάτινες λεπτομέρειες. Χρύσα κοσμήματα –ανάμεσά τους αναγνωρίσαμε μια χρυσή αλυσίδα στο δεξί της χέρι επίσης από την Tom Ford συλλογή αλλά του χειμώνα που διανύουμε-, μια μαύρη Tom Ford τσάντα από δέρμα αλιγάτορα και μαύρες Christian Louboutin γόβες συμπλήρωσαν το look της.

Ξέρουμε πως μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε βαρετή, καθώς τα μαλλιά της δεν τολμά ούτε αλογοουρά να τα πιάσει σε δημόσιες εξόδους ενώ δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ να φορά κατακόκκινο κραγιόν έτσι για αλλαγή, όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μαζί με το κάπνισμα που έκοψε έγινε λίγο πιο θαρραλέα και στο ντύσιμο και μάλιστα με επιτυχία. Μόνο και μόνο για αυτό της αξίζουν συγχαρητήρια. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.