Η λίστα με τις καλοντυμένες από τα βραβεία Oscar δεν έχει τελειωμό

Η λίστα με τις καλοντυμένες από τα βραβεία Oscar δεν έχει τελειωμό

Ακόμα περισσότερες καλοντυμένες κυρίες από τα Oscars.

oscars2012rooney
oscars2012rose
oscars2012jenny
spl364905_042
oscars2012natalie

Rooney Mara
Η πρωταγωνίστρια του «Girl with the dragon tatoo» φόρεσε Givenchy Couture σε κρεμ χρώμα διατηρώντας πάντα το ice queen look της και την αυστηρή αισθητική που τη χαρακτηρίζει. Πανέμορφη, ακόμα και αν δεν μας χαμογελά.


Rose Byrne
Η Rose Byrne από το «Bridesmaid» σε αντίθεση με το μανταμέ look της στην ταινία φόρεσε ένα μαύρο Vivienne Westwood φόρεμα και παρότι ήταν φτιαγμένο από παγιέτα που δεν αγαπάμε πάνω στη Rose ήταν υπέροχο και εκθαμβωτικό.


Jennifer Lopez
Η Jennifer Lopez που μόνο από το block δεν είναι πια έκανε την τέλεια 20s εμφάνιση με Zuhair Murad τουαλέτα σχεδόν σιθρού με art deco επιρροές που ανέδειξε τη φλογερή Λατίνα σε πρωταγωνίστρια του στυλ της βραδιάς.


Shailene Woodley
Το λευκό Valentino φόρεμα της μικρής είχε το τέλειο μπούστο και ναι ξέρουμε πως την μεγαλώνει και αυτό δεν είναι καλό, αλλά με ένα τόσο όμορφο λευκό φόρεμα δεν μπορούμε παρά να τη βάλουμε στις καλοντυμένες.


Natalie Portman
Η περσινή νικήτρια του Oscar Α' Γυναικείου εμφανίστηκε με vintage Dior της Άνοιξης του 1954 σε κόκκινη απόχρωση με πουά λεπτομέρειες και απέδειξε πως το vintage μόνο cheap δεν είναι. Πανέμορφη και εντυπωσιακή.


Διαβάστε στο Queen.gr περισσότερα θέματα για τα Oscar:
Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους
Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar
Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Oscar του 2012
Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar