Louis Vuitton στα καλύτερά του στην έκθεση του Marc Jacobs

Louis Vuitton στα καλύτερά του στην έκθεση του Marc Jacobs

Στο opening της έκθεσης προς τιμή του Marc Jacobs χθες στο Παρίσι ο οίκος Louis Vuitton είχε την τιμητική του.

Από σήμερα και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα «τρέχει» στο Παρίσι η έκθεση-ανασκόπηση της δεκαπενταετούς θητείας του σχεδιαστή Marc Jacobs στον οίκο Louis Vuitton. Χθες, λοιπόν, στα επίσημα εγκαίνια πλήθος celebrities παρευρέθηκαν ντυμένες φυσικά με Louis Vuitton δημιουργίες.

gp

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με σατέν πέτα από την Louis Vuitton pre-fall 2012 συλλογή σε συνδυασμό με Louis Vuitton γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες -σήμα κατατεθέν του γαλλικού maison για τη σεζόν που διανύουμε- και ένα Louis Vuitton βραχιόλι. Αν εξαιρέσουμε το «φούσκωμα» που κάνει το παντελόνι στο τελείωμα του, το look της είναι καθόλα κομψό.

nv

Η Natalia Vodianova, φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει και συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Antoine Arnault –μαζί τους είδαμε και στο Dior show-, κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα μεταξωτό φόρεμα με zebra print από την ανοιξιάτικη 2011 Louis Vuitton συλλογή σε συνδυασμό με δωδεκάποντες Christian Louboutin γόβες.

sjp

Και, η Sarah Jessica Parker, όμως, την οποία απολαύσαμε και στο front row της παρουσίασης της νέας Louis Vuitton συλλογής επέλεξε Louis Vuitton φόρεμα επιμένοντας vintage με μια μάξι δημιουργία με φλοράλ τελείωμα από την συλλογή της άνοιξης του 2002.