Ποια φόρεσε το Louis Vuitton φόρεμα καλύτερα;

Ποια φόρεσε το Louis Vuitton φόρεμα καλύτερα;

Τρεις κυρίες κονταροχτυπιούνται στο «ρινγκ του στυλ» φορώντας το ίδιο Louis Vuitton φόρεμα.

Οι Reese Witherspoon, Dianna Agron και Rooney Mara εκτός από ηθοποιοί έχουν άλλο ένα κοινό γνώρισμα: αγαπούν και οι τρεις τις δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton. Μάλιστα μέσα σε έναν μήνα έβαλαν και οι τρεις το ίδιο Louis Vuitton φόρεμα από την pre-fall 2012 συλλογή του γαλλικού maison σε διαφορετικές αποχρώσεις.

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Πρώτη απ' όλες το φόρεσε στην πράσινη εκδοχή του το «κορίτσι με το τατουάζ» Rooney στην 27η απονομή των Santa Barbara Film Festival Virtuosos Award σε συνδυασμό με Giambattista Valli μαύρα σανδάλια και μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδα σε μια μινιμάλ κομψή εμφάνιση.

2_copy_copy_copy_copy

Η Quinn Fabray του Glee, Dianna Agron, το φόρεσε στην μαύρη εκδοχή του με μαύρο κολλάν και μαύρες γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες από την ανοιξιάτικη Louis Vuitton συλλογή στα εγκαίνια της έκθεσης του Marc Jacobs στο Παρίσι την Τετάρτη. Μια μαύρη clutch τσάντα και ένα πράσινο κολιέ συμπλήρωσαν το look της σε μια επίσης καλοζυγισμένη και «ασφαλής» εμφάνιση.

3_copy_copy_copy_copy

Η Reese Witherspoon την ακριβώς επόμενη ημέρα στις 8 Μαρτίου επέλεξε την πιο φωτεινή εκδοχή του ίδιου Louis Vuitton φορέματος, επιλέγοντας την λεμονί απόχρωση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «This Means War» στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας. Το συνδύασε –όπως κάνει σχεδόν πάντα στο θέμα παπούτσια όσον αφορά στο χρώμα- με μαύρα Jimmy Choo «Greta» ψηλοτάκουνα, μια μαύρη ζώνη και ένα μεγάλο κολιέ.

Αν και οι τρεις είναι υπέροχες και κομψότατες προτιμάμε περισσότερο την Rooney Mara και την Dianna Agron, καθώς νομίζουμε πως τους πηγαίνει λίγο καλύτερα το Louis Vuitton φόρεμα από ότι στην Reese. Ίσως με ένα άλλο κολιέ να μας γοήτευε περισσότερο.