Ελευθερία Ελευθερίου: το girly chic κορίτσι- πώς θα εμφανιστεί σήμερα;

Ελευθερία Ελευθερίου: το girly chic κορίτσι- πώς θα εμφανιστεί σήμερα;

Ποιο είναι το στυλ του κοριτσιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision;

Την Ελευθερία Ελευθερίου την γνώρισαν οι λάτρεις της τηλεόρασης από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του X-Factor, όμως τώρα ήρθε η ώρα να τη γνωρίσει το πανελλήνιο (και όχι μόνο), καθώς θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού «Eurovision» στο Αζερμπαϊτζάν με το τραγούδι της «Aphrodisiac».

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, για το στυλ της Κυπραίας καλλονής είναι πως λατρεύει τα ψηλοτάκουνα και το χρώμα. Την έχουμε δει να κυκλοφορεί με femme fatale look φορώντας bustier με animal print αλά Dolce & Gabbana, αλλά και με πιο girly pop στυλ με έντονα φλούο ροζ παπούτσια. Από ότι φαίνεται όμως αγαπά και το πουά όπως επιτάσσει η χειμωνιάτικη συλλογή της Diane Von Furstenberg.

Στον ημιτελικό του διαγωνισμού της Eurovision, απόψε το βράδυ, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί με κοντή, sexy, πολύχρωμη δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου, με έδρα την Κύπρο, των Natar Georgiou. Το styling της Ελευθερίας επιμελείται ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Εμάς ό,τι και αν έχει φορέσει μέχρι τώρα μας αρέσει, καθώς το υποστηρίζει με χαμόγελο και οι εμφανίσεις της έχουν πάντα μια αναζωογονητική φρεσκάδα.