Chic to chic

Chic to chic

Οι κυρίες της showbiz που ξεχωρίσαμε για τις εμφανίσεις τους αυτή την εβδομάδα

Στο Corinthia Hotel του Λονδίνου συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την Rihanna με καφέ φόρεμα από την pre- fall συλλογή του Alexander Wang. Το φόρεμα, από σατέν και μεταξωτό ζέρσεϊ ανέδειξε τέλεια τις αναλογίες της τραγουδίστριας, η οποία το συνδύασε με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες Pigalle, του Christian Louboutin.

Η Kate Winslet μονοπώλησε το ενδιαφέρον των απανταχού fashionistas, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παγκόσμια πρεμιέρα 3D του διάσημου «Τιτανικού», στο Royal Albert Hall του Λονίνου. Η –βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός έδειχνε πιο glamorous από ποτέ, στο μαύρο, κρεπ βραδινό φόρεμα, με λεπτομέρειες από Swarovski, της Jenny Packham.

Με εκκεντρικό, bodycon φόρεμα σε neon κίτρινο χρώμα, του Michael Kors εμφανίστηκε η Jennifer Lopez σε τηλεοπτικό show της βραζιλιάνικης τηλεόρασης. Από την εμφάνισή της κρατάμε ότι οι neon τόνοι κάνουν εντυπωσιακό comeback, καθώς και ότι, συνδυάζοντας διαφορετικές neon αποχρώσεις μεταξύ τους, αυτές λειτουργούν σαν ουδέτερες, και αναδεικνύουν η μία την άλλη. Στην προκειμένη, τα εντυπωσιακά pumps του οίκου Casadei, που επέλεξε η τραγουδίστρια στην προκειμένη, δεν φαίνονται καθόλου υπερβολικά.

Με ανοιξιάτικο look απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Blake Lively, ως Serena Van der Woodsen, στα γυρίσματα του Gossip Girl στο Μανχάταν. Το πολύ επιτυχημένο colorblocking σύνολο της ηθοποιού αποτελείται από πανωφόρι σε λεμονί και μαύρο χρώμα από τη σεζόν για την Άνοιξη του 2012, του Reed Krakoff, γαλάζιο clutch, από δέρμα πύθωνα των Emily Cho, και ψηλοτάκουνα παπούτσια σε baby pink χρώμα.

Τέλος, η Clemence Poesy, στους δρόμους της Αθήνας, παρέδωσε μαθήματα κομψότητας, με ένα καθημερινό look που επιβεβαιώνει τον κανόνα που θέλει τις κλασικές τσάντες και το σωστό πανωφόρι να αρκούν για μία super- stylish εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η ηθοποιός, εμφανίστηκε στο 13ο Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου, στο οποίο διετέλεσε χρέη μέλους της κριτικής επιτροπής με λατρεμένη καπιτονέ τσάντα του οίκου Chanel, καμπαρντίνα του οίκου Burberry, μαύρο skinny παντελόνι και φλατ oxford παπούτσια. Το Queen δηλώνει καταγοητευμένο.