Έλενα Ναθαναήλ: "Κάποια να καίει"

Έλενα Ναθαναήλ: "Κάποια να καίει"

Ένα fashion icon στη μεγάλη οθόνη.

Η Έλενα Ναθαναήλ θα μπορούσε να είναι μία διεθνής ντίβα. Με παρουσιαστικό που παρέπεμπε σε μανεκέν και μία γοητεία που δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, η Έλενα Δεληβασίλη ξεκίνησε την καριέρα της με την παρότρυνση του Γιάννη Δαλιανίδη.
«Σε περιμένει μία λαμπρή καριέρα με το όνομα της μητέρας σου, Ναθαναήλ, μπροστά από τις κάμερες», τις είπε ο σκηνοθέτης και τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα γνωρίζουμε.

Η αιθέρια καλλονή δεν ήταν άλλη μία όμορφη γυναίκα της showbiz. Γλυκιά, αλλά πεισματάρα, πανέξυπνη, αλλά φοβισμένη από το θαυμασμό των άλλων, η μαυρομάλλα «ραπουνζέλ» καθιέρωσε το δικό της μοναδικό στυλ που μνημονεύεται ακόμα και σήμερα.
Μακριά μαύρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, τεράστια γυαλιά, χαΐμαλιά, λευκά μακριά νύχια και έντονο μαύρο eyeliner ήταν μονό μερικά από τα στοιχεία που συνέθεταν τη μαγική της εικόνα. Από καυτά μίνι σορτσάκια και αέρινα φορέματα, μέχρι παντελόνια καμπάνες και πανύψηλους κοθόρνους, η Έλενα Ναθαναήλ κατάφερνε να ισορροπεί ανάμεσα στο chic και το hippie με μία μοναδική μαεστρία.

«Ως άνθρωποι, έχουμε δικαίωμα στην αρρώστια και στο θάνατο», έλεγε συχνά και κάπως έτσι, αρνούμενη να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που ήθελε έφυγε με τον ίδιο τρόπο που τη γνωρίσαμε, με μαγκιά και αξιοπρέπεια.