Carine Roitfeld: Φορά φτερά, αλλά δεν πετά

Carine Roitfeld: Φορά φτερά, αλλά δεν πετά

Η πρώην αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue απογοητεύει με το Givenchy φόρεμα της.

Fashion Week έχει ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη και όλες οι φασιονέτες του κόσμου έχουν καταφθάσει με παραγεμισμένες βαλίτσες για να δείξουν τις νέες τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Bryant Park, λίγο πριν κάτσουν first ή second row (ανάλογα με το πόσο hot celebrity είναι). Ανάμεσα σε αυτές και η Carine Roitfeld, πρώην αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue και μεσήλικο style icon.

Η κυρία Roitfeld εμφανίστηκε, λοιπόν, στο gala για την έναρξη του Fashion Week φορώντας Givenchy Haute Couture. Το μάξι φόρεμα με τα patchwork φτερά κύκνου στο μπούστο, το οποίο θα λέγαμε ότι είναι ακραία trendy λόγω της ταινίας «Black Swan», δεν αναδεικνύεται καθόλου από την Carine, που κάνει το haute couture ρούχο να μοιάζει με φόρεμα-ρετάλι από τη μπουτίκ Νίτσα (ιδρυθείσα το 1992 στο Περιστέρι).

Λίγο το χρώμα, που είναι άνευρο, λίγο το print, που προκαλεί χασμουρητά, λίγο οι διαφάνειες που είναι πασέ, έρχεται η φασιονέτα και μπαίνει black list στις καλοντυμένες. Δεν πειράζει Carine, μία αποτυχία δε σε κάνει λιγότερο επιδραστικό πρόσωπο στη μόδα, αλλά σε κρατά στη σφαίρα του ανθρώπινου.