Βίκυ Σταμάτη: Το πολυσυζητημένο στυλ της κυρίας Τσοχατζοπούλου

Βίκυ Σταμάτη: Το πολυσυζητημένο στυλ της κυρίας Τσοχατζοπούλου

Η Βίκυ Σταμάτη παρουσιάζεται επίσημα, ως σύντροφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, στην ελληνική πραγματικότητα, στην παρουσίαση του βιβλίου της, «Ο μυθικός χορός της φύσης, το 2003.

Την επόμενη χρονιά, στο πανάκριβο Beau Brummel της Κηφισιάς το ζευγάρι αρραβωνιάζεται, ενώ στις 12 Ιουλίου του 2004, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου στην Κηφισιά οι δύο τους ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ακολουθεί δεξίωση στο διάσημο ξενοδοχείο Four Seasons George V της Πόλης του Φωτός, η οποία φημολογείται ότι στοίχισε κάποια εκατομμύρια ευρώ- προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Το ζεύγος Τσοχατζόπουλου, έκτοτε, δεν εμφανίζεται συχνά σε events που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας, αν και με τον πολυτελή βίο που διάγει, προκαλεί συχνά γείτονες (στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου), καθώς και πολίτες που διαβάζουν τα δημοσιεύματα για το πανάκριβο lifestyle και τις αγοραπωλησίες ακινήτων –και όχι μόνο-, στις οποίες έχει επιδοθεί κατά καιρούς. Στο ίδιο, large πνεύμα, είναι και οι –ελάχιστες- δημόσιες εμφανίσεις της δεύτερης συζύγου του κυρίου Τσοχατζόπουλου. Τις λίγες φορές που την έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός, παρουσιάζεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της, προσεγμένη, με τέλειο hairstyling και make up και ενδυματολογικές επιλογές που κυμαίνονται αυστηρά στους κανόνες του κλασικού ντυσίματος. Basic χρωματικοί τόνοι, πολυτελείς υφές και μίνιμαλ γραμμές συνθέτουν το στυλ της Βίκυς Σταμάτη. Αγαπημένοι της οίκοι είναι οι Burberry, Hermes, Dior, Fendi, αλλά τα ρούχα της Ελληνίδας Celia Kritharioti. Πιστή οπαδός του μαύρου χρώματος στις δημόσιες εμφανίσεις της, την έχουμε δει συχνά με clean cut, κλασικά ταγιέρ που συνδυάζει με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, body- conscious φορέματα, αλλά και αέρινα, επώνυμα βραδινά, σε πιο επίσημα events.