Η Elizabeth Olsen εντυπωσιάζει με Valentino

Η Elizabeth Olsen εντυπωσιάζει με Valentino

Και φλογερό κόκκινο

Οι απανταχού celebrities δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά από το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του πλανήτη, το Grand Chefs Dinner 2012 στο Gotham Hall, όπου το πιάτο κοστίζει 1,500 δολάρια, παρακαλώ.

Αν το δικό μας Taste the Fashion, φάνηκε ακριβό σε πολλούς ας κάνουμε την σύγκριση! Όλος ο καλός κόσμος της μόδας και του θεάματος τίμησε το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης και όχι μόνο δοκιμάζοντας γεύσεις των πασίγνωστων Daniel Boulud,Jean-Georges Vongerichten, Christopher Kostow και Mario Batali, συγκεντρώνοντας χρήματα για την οράνωση Meals on Wheels.

Το outfit της Elizabeth Olsen τράβηξε τα φλας των φωτογράφων, αποτελούμενο από ένα ruffly κατακόκκινο φόρεμα που φέρει την υπογραφή Valentino, από την φθινοπωρινή συλλογή 2012. Το look ολοκλήρωσε με μαύρο box office satcel από το label των δύο μεγαλύτερων αδελφών της, The Row. Η Εlizabeth σκόπιμα συνδυάζει μία λεπτεπίλεπτη τουαλέτα από μετάξι και chiffon, με μία σκληρή all day τσάντα, επιτυχγχάνοντας την τέλεια αντίθεση, που απογειώνει το look της και το κάνει να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Την εμφάνισή της συμπληρώνουν τα ελαφρώς κυμματιστά μαλλιά της σε φυσικό look, και ένα διακριτικό smoky eyes make up με καρπουζί κραγιόν.

Tην 23χρονη ηθοποιό συνόδευδαν η συνάδελφός της Greta Gerwig και το μοντέλο Coco Rocha.