Gwyneth Paltrow: το σωστό outfit με turquoise παπούτσια

Gwyneth Paltrow: το σωστό outfit με turquoise παπούτσια

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πάλι παρέδωσε μαθήματα στυλ.

Φαίνεται πως η Gwyneth Paltrow έχει βαλθεί να μας δίνει κάθε εβδομάδα από ένα μάθημα στυλ. Αφού, λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα μας έδειξε πως ένα αμπιγιέ σακάκι με παγιέτες μπορεί να φορεθεί casual, τώρα θέλησε να μας διδάξει πως συνδυάζεται σωστά την άνοιξη ένα έντονο χρωματικά παπούτσι.

Την εντόπισαν οι paparazzi –αν και προσπάθησε να τους αποφύγει- να περπατά στη Νέα Υόρκη ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι ενός φίλου της. Η Pepper Potts, λοιπόν, του «Iron Man 2» και του «The Avengers» συνδύασε άψογα μια turquoise γόβα με μεταλλική μύτη από την pre-fall 2012 συλλογή του οίκου Louis Vuitton, με ένα λευκό σακάκι από τη resort 2010 συλλογή της Βρετανίδας σχεδιάστριας Stella McCartney, jeans, ένα λευκό top και ένα υπέροχο κολιέ σε σχήμα που θυμίζει φτερό αγγέλου της ιδιαίτερα αγαπητής στο Hollywood εταιρίας των Soraya Silchensted και Candice Pool που ιδρύθηκε επτά χρόνια πριν με το χαρακτηριστικό όνομα Finn jewelry.

Ελαφρύ έως ανύπαρκτο μακιγιάζ και μαλλιά επιμελώς ατημέλητα συμπλήρωσαν το look της σε μια casual chic εμφάνιση-υπόδειγμα.