H Poppy Delevingne σε άλλη μια εκθαμβωτική εμφάνιση

H Poppy Delevingne σε άλλη μια εκθαμβωτική εμφάνιση

Την Τρίτη το βράδυ η socialite Poppy Delevingne μας μάγεψε με την εμφάνισή της.

Η Poppy Delevingne δεν είναι ένα μοντελάκι της σειράς. Εγγονή του Sir Jocelyn Stevens η εικοσιεξάχρονη Βρετανίδα μπορεί να πόζαρε για το lookbook του γαλλικού οίκου Louis Vuitton αλλά ο χαρακτηρισμός socialite είναι αυτός που της ταιριάζει καλύτερα παρά του μοντέλου.

Η αδελφή, λοιπόν, της Cara Delevingne που θυμάστε από τις Burberry καμπάνιες, Poppy εκτέλεσε χρέη «συνοικοδέσποινας» μαζί με τη συντάκτρια μόδας Leith Clark και την τραγουδίστρια Alison Mosshart την Τρίτη το βράδυ στο cocktail πάρτι του διάσημου editor Derek Blasberg για το τελευταίο του βιβλίο «Very Classy» –sequel του ήδη best seller «Classy» – που έλαβε χώρα στη Gucci boutique στη Bond Street του Λονδίνου.

Η Poppy για άλλη μια φορά μας σαγήνευσε με το μοναδικό στυλ της συνδυάζοντας ένα μαύρο top με ένα υπέροχο printed παντελόνι με σκίσιμο στο πλάι από την ανοιξιάτικη 2012 Gucci συλλογή σε συνδυασμό με ένα σακάκι με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρα peep-toe ψηλοτάκουνα. Κόκκινο κραγιόν και ελαφρά σπαστά μαλλιά συμπλήρωσαν το look της σε μια μοναδικά sexy, chic εμφάνιση.