Kelly Rowland: η πρώην Destiny's Child επιλέγει Yiorgos Eleftheriades

Kelly Rowland: η πρώην Destiny's Child επιλέγει Yiorgos Eleftheriades

Ένας Έλληνας ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς διεθνείς σχεδιαστές.

Μπορεί η Beyonce να ήταν το Destiny's Child το τυχερό, να καλοπαντρεύτηκε και να γέννησε στο άψε σβήσε την κορούλα της, Blue Ivy Carter, αλλά η έτερη φιλενάδα και συνάδελφος Kelly Rowland δεν πάει πίσω. Έτσι, όταν έπεσε στα χέρια μας φωτογραφικό υλικό (παλαιότερο μεν, αξιόλογο δε), δε χάσαμε ευκαιρία να την πιάσουμε στο στόμα μας και μάλιστα για καλό σκοπό.

Η σοκολατένια star παρέθεσε πάρτυ στο Hudson Hall στη Νέα Υόρκη και προσκάλεσε από τη Star Jones, πρόεδρο της Universal Motown Records, μέχρι τη Sylvia Rhone τη Gayle King και άλλες διάσημες κυρίες.

Φυσικά αυτό που μας εντυπωσίασε δεν ήταν τόσο η εκδήλωση της πρώην Destiny, αλλά το υπέροχο φόρεμα που διάλεξε μια και ανήκει σε μία από τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες του δικού μας Yiorgos Eleftheriades.

Μπλέκοντας το nude που κάνει αντίθεση με την επιδερμίδα της και το μπλε του οινοπνεύματος, ο διάσημος σχεδιαστής μας χάρισε ένα μοναδικό ενσταντανέ που κλέβουν οι περίτεχνες πιέτες και η μαεστρία με την οποία το φόρεμα αγκαλιάζει το σώμα. Συνδυασμένο με μπεζ καστόρινα ψηλοτάκουνα και με δωρικό styling, το φόρεμα- φάκελος του Yiorgos Eleftheriades κλέβει την παράσταση και χαρίζει στην Kelly Rowland μία από τις πιο καλόγουστες εμφανίσεις της.

Ένα μεγάλο μπράβο στον ταλαντούχο έλληνα σχεδιαστή!