Gwyneth, Coco και Diane γοήτευσαν με Diane Von Furstenberg

Gwyneth, Coco και Diane γοήτευσαν με Diane Von Furstenberg

Την Κυριακή το βράδυ οι δημιουργίες της Diane Von Furstenberg είχαν την τιμητική τους.

Χθες το βράδυ στο studio της σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg στη Νέα Υόρκη έλαβε χώρα το πάρτι για το νέο show «The Conversation» της φωτογράφου, πρώην ηθοποιού και νυν παρουσιάστριας Amanda de Cadenet.

Με οικοδέσποινες, λοιπόν, την Amanda και την Diane δεν θα μπορούσαμε παρά να δούμε πολλές DVF δημιουργίες.

a3_copy_copy

Η ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή της βραδιάς ήταν το top model Coco Rocha που επέλεξε ένα φόρεμα με μακριά μανίκια σε συνδυασμό με μαύρα peep-toe ψηλοτάκουνα και μια υπέροχη μπλε Diane Von Furstenberg «Lytton» box clutch τσάντα. Μαλλιά τραβηγμένα επάνω και πόζα αντάξια ενός supermodel συμπλήρωσαν το look της που μας μαγνήτισε.

a1_copy_copy_copy

Και η τριανταπεντάχρονη –που, μεταξύ μας, μοιάζει με εικοσάχρονη- Γερμανίδα καλλονή Diane Kruger μας κέρδισε με ένα υπέροχο ασπρόμαυρο πουά φόρεμα από την pre-fall 2012 συλλογή της Diane σε συνδυασμό με μια καταπληκτική ριγέ τσάντα με παγιέτες από την περσινή ανοιξιάτικη Prada συλλογή και μαύρα peep-toe παπούτσια. Ελαφρύ μακιγιάζ και ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά συμπλήρωσαν την εμφάνισή της που για άλλη μια φορά ήταν αβίαστα κομψή.

a5_copy

Τέλος, η ηθοποιός Gwyneth Paltrow συνδύασε ένα μικρό μαύρο φόρεμα με διαφάνεια στο μπούστο από την Diane Von Furstenberg συλλογή του επόμενου χειμώνα σε συνδυασμό με Christian Louboutin ψηλοτάκουνα. Ελαφρύ μακιγιάζ και μαλλιά που κατά τη γνώμη μας χρειάζονταν λίγο παραπάνω επιμέλεια ολοκλήρωσαν το look της και την έφεραν στην τρίτη θέση των καλοντυμένων του νεοϋορκέζικου event.