Ποιες είναι οι πιο καλοντυμένες celebrity μαμάδες;

Ποιες είναι οι πιο καλοντυμένες celebrity μαμάδες;

Στο Hollywood σόι πάει το βασίλειο.

Μας αρέσει ο τρόπος που ντύνεται η Harper Seven ενώ θαυμάζουμε το στυλ και γιατί όχι και το θράσος της μικρής Suri Cruise. Ποιες είναι όμως οι κυρίες πίσω από τα μικρά κοριτσάκια που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και αιώνια ινδάλματα για τις λιλιπούτειες κυρίες; Μα φυσικά οι μαμάδες τους που γιορτάζουν σήμερα κι εμείς αποφασίσαμε να τις τιμήσουμε, για τι άλλο, για το μοναδικό τους στυλ.

Η Victoria Beckham δεν είναι μόνο η περήφανη μητέρα 4 παιδιών. H πρώην spice προλαβαίνει και είναι παράλληλα επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, σύζυγος του David Beckham και fashion icon. Πώς να μην της μοιάσει η μικρή Harper Seven;

Η Katie Holmes εμφανίζεται δίπλα στην κόρη της Suri και τον άντρα της Tom Cruise κάνοντάς μας να νομίσουμε πως παίζει βοηθητικό ρόλο στις ζωές τους. Φορώντας φλατ παπούτσια και άνετα ρούχα ποζάρει με χάρη στο φακό και παράλληλα κυνηγάει τη δημοφιλή Suri φροντίζοντας να μην της λείψει ούτε lipstick.

Φυσικά δεν ξεχάσαμε τη Sarah Jessica Parker. Η διάσημη μανούλα δε διστάζει να κυκλοφορεί καθημερινά με τα δίδυμά της πηγαίνοντάς τα βόλτα με τα πιο στυλάτα look. Δεν είναι άλλωστε τυχαία μία από τις πιο fashionista ηθοποιούς.

Ακολουθώντας χωρίς να τις νοιάζει και ιδιαίτερα έχουμε την Angelina Jolie που τον έδεσε το γάιδαρό της φορώντας κλασικούς συνδυασμούς, πολύ μαύρο και φυσικά δημιουργίες σαν αυτή των φετινών Oscar με το πόδι έξω, ενώ η μοντέλα Heidi Klum μπορεί να χώρισε αλλά περιμένει μέσα στα fashion πράγματα με μοντέρνους συνδυασμούς και ανατρεπτικά σύνολα.

Μαμάδες όλου του κόσμου χρόνια σας πολλά!