Kristen Stewart: δεύτερη και καταϊδρωμένη στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Kristen Stewart: δεύτερη και καταϊδρωμένη στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Δίπλα στη Charlize Theron η Kristen Stewart απλά ωχριά.

Η Kristen Stewart παρευρέθηκε χθες μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Charlize Theron και Chris Hemsworth στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Snow White and the Huntsman» στο Empire Cinema στην Leicester Square στο Λονδίνο.

Η γεννημένη το 1990 ηθοποιός Kristen επέλεξε μια δημιουργία με διαφάνειες από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του οίκου Marchesa σε συνδυασμό με Jimmy Choo γόβες, Kara Ackerman Designs δαχτυλίδια και ένα Cartier κολιέ. Μαλλιά πιασμένα επάνω και μακιγιάζ σε γήινους τόνους με έμφαση στα μάτια συμπλήρωσαν μια μάλλον «χλιαρή» εμφάνιση.

Δεν είναι που δεν λατρεύουμε γενικά τις Marchesa δημιουργίες και πιστεύουμε πως δεν ταιριάζουν στη φιγούρα της Kristen, ούτε που τα παπούτσια μοιάζουν πολύ χοντροκομμένα μέσα από τη διαφάνεια της φούστας –ένα σανδάλι θα ταίριαζε σίγουρα καλύτερα. Δεν είμαστε καν προκατειλημμένοι αρνητικά μετά και την αδιάφορη εμφάνιση της στο MET Ball 2012. Είναι απλά που δίπλα στη Charlize Theron με τις Dior διαφάνειες η Kristen απλά έρχεται δεύτερη και είναι μάλλον μια από τις περιπτώσεις που η κακιά βασίλισσα του παραμυθιού εκμηδενίζει τη Χιονάτη.