Billboard Awards 2012: Οι εμφανίσεις

Billboard Awards 2012: Οι εμφανίσεις

Όταν ακόμα και το «it» κορίτσι της Αμερικής αυτή την περίοδο απογοητεύει με την εμφάνισή του στα συγκεκριμένα βραβεία ξέρεις ότι, στυλιστικά, κάτι πάει λάθος στο κόκκινο χαλί.

Αυτό ακριβώς πάθαμε κι εμείς, κοιτώντας τις φωτογραφίες από τα χθεσινοβραδινά Billboard Awards, που έγιναν στο Λας Βέγκας.

Το χρώμα που επικράτησε στα βραβεία ήταν το λευκό, με τις περισσότερες stars να εμφανίζονται απαστράπτουσες και προσεγμένες. Εντυπωσιακότερο φόρεμα της βραδιάς, αν και όχι απαραίτητα καλόγουστο, ήταν συτό της Carrie Underwood δια χειρός Oscar de La Renta. H Taylor Swift ήταν μία από τις λίγες καλεσμένες της βραδιάς που δεν επέλεξαν λευκό ή ουδέτερο, ανοιχτόχρωμο outift, αλλά μία κατακόκκινη δημιουργία του Elie Saab. Η Alicia Keys φόρεσε μαύρο φόρεμα του Azzedine Alaia, ενώ η Katy Perry, σε μία εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ, φόρεσε ανοιχτή λιλά δημιουργία Blumarine.

Με λευκό, κροσέ midi φόρεμα με την υπογραφή Alberta Ferreti εμφανίστηκεη Nelly Furtado, ενώ η αγαπημένη της υπογράφουσας, Zooey Deschanel, μάλλον απογοήτευσε, όχι τόσο για το φόρεμα σε 60's ύφος του οίκου Moschino, όσο για την επιλογή της να το φορέσει με μαύρο, οπάκ καλσόν, Μάϊο μήνα, στο ηλιόλουστο Λας Βέγκας. Άντε, σε εννέα μήνες που έχουμε τα Grammy, ελπίζουμε να τα πάτε καλύτερα!