Kristen Stewart & Kirsten Dunst: από τις Κάννες με στυλ

Kristen Stewart & Kirsten Dunst: από τις Κάννες με στυλ

Δύο γυναίκες και από 2 κομψές εμφανίσεις στο 65ο Φεστιβάλ των Καννών.

Χθες στις Κάννες δύο γυναίκες ήταν αυτές που τράβηξαν όλα τα φλας των φωτογράφων. Ο λόγος για τις ηθοποιούς Kristen Stewart και Kirsten Dunst που είχαν την τιμητική τους.

Οι δυο τους μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της ταινίας «On The Road» παρευρέθηκαν τόσο στην παρουσίαση όσο και στην πρεμιέρα αργότερα το βράδυ αυτής της νέας τους ταινίας που συμπρωταγωνιστούν στο πλαίσιο του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

a1_copy_copy_copy_copy

Στη μεν παρουσίαση η Kristen, που επιτέλους άρχισε να βελτιώνεται στυλιστικά αν κρίνουμε από τις τελευταίες της εμφανίσεις, επέλεξε να φορέσει ένα Balenciaga printed «Feuillages Mouchetes» πολύ στενό παντελόνι σε συνδυασμό με ένα απλό λευκό Juicy Couture tank top, ένα Rebecca Minkoff «Becky» σακάκι και μαύρες Balenciaga «Manhattan» γόβες. Ένα Cartier bracelet, γυαλιά ηλίου Persol, πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και μαλλιά που θα τα προτιμούσαμε λίγο πιο ανάλαφρα συμπλήρωσαν ένα άκρως κομψό look ιδανικό για την περίπτωση.

Από την άλλη η Kirsten προτίμησε μια πιο δραματική εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Φόρεσε ένα υπέροχο κεντημένο φόρεμα από τη φθινοπωρινή 2012 Dolce & Gabbana συλλογή σε συνδυασμό με λευκά Charlotte Olympia «Love Dolly» ψηλοτάκουνα και εντυπωσίασε. Ένα Dolce & Gabbana στεφάνι στα μαλλιά, ένα λευκό Van Cleef & Arpels «Alhambra Vintage M» ρολόι και διαμαντένια διακριτικά σκουλαρίκια συμπλήρωσαν μια κομψότατη εμφάνιση.

a5_copy_copy

Στην δε πρεμιέρα της ταινίας το ίδιο βράδυ η Kristen Stewart έδειχνε chic χωρίς να το προσπαθήσει ιδιαίτερα φορώντας ένα Balenciaga φόρεμα με Balenciaga σανδάλια και Cartier κοσμήματα. Λίγο πιο έντονο μακιγιάζ και πιο υγιή μαλλιά από το πρωί συμπλήρωσαν το look της σε άλλη μια υπέροχη εμφάνιση.

Η Kirsten Dunst, τέλος, φόρεσε μια pre-fall 2012 Christian Dior τουαλέτα σε έντονο φούξια χρώμα σε συνδυασμό με μια Louis Vuitton «Trésor Mira Minaudiere» τσάντα από την pre-fall 2011 συλλογή του γαλλικού οίκου και Louis Vuitton «L'Ame Du Voyage» διαμαντένια σκουλαρίκια. Σπαστά μαλλιά και μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια συμπλήρωσαν αυτήν την über chic εμφάνιση που μας κέρδισε.