Βρετανικά βραβεία Glamour: 8 γυναίκες τράβηξαν την προσοχή μας

Βρετανικά βραβεία Glamour: 8 γυναίκες τράβηξαν την προσοχή μας

Χθες το βράδυ στο Λονδίνο οκτώ κυρίες στέφθηκαν οι βασίλισσες του κόκκινου χαλιού.

Χθες όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Λονδίνο, όπου έλαβε χώρα η απονομή των βραβείων «Γυναίκες της Χρονιάς 2012» του βρετανικού περιοδικού Glamour στο Berkeley Square Gardens.

Ενώ, λοιπόν, οι όμορφες παρουσίες ήταν πολλές οκτώ ήταν οι κυρίες που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτη και καλύτερη η εικοσιτριάχρονη μοντέλο και ηθοποιός Lily Collins που έμοιαζε με πριγκίπισσα φορώντας ένα σμαραγδί strapless cocktail dress από την pre-fall 2012 Alexander McQueen συλλογή σε συνδυασμό με Alexander McQueen μαύρες γόβες και Bulgari κοσμήματα. Eyeliner, ένα κραγιόν σε κερασί απόχρωση, έντονα φρύδια και κυματιστά μαλλιά στο πλάι συμπλήρωσαν ένα look που θα ζήλευε μέχρι και η πραγματική Χιονάτη –η Lily την ενσαρκώνει στην ταινία «Mirror Mirror».

Και ένα άλλο μοντέλο, όμως, δεν πήγε πίσω. Ο λόγος για τη Natalia Vodianova που εντυπωσίασε με ένα μαύρο, αμάνικο φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες από τη Versace συλλογή σε συνδυασμό με μια ασημί clutch τσάντα, ασημί βραχιόλι και μαύρες γόβες. Λίγο φριζαρισμένα μαλλιά –κατηγορήστε την υγρασία της βρετανικής πρωτεύουσας- και μακιγιάζ σε πολύ φυσικούς τόνους συμπλήρωσαν μια κομψότατη εμφάνιση.

Versace, από την άλλη, φόρεσε και η Donatella Versace επιλέγοντας μια δημιουργία σε σαμπανί απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες από την Atelier Versace συλλογή της σεζόν που διανύουμε. Χαρακτηριστικά bleachy φρύδια και μαλλιά συμπλήρωσαν το look της Ιταλίδας σχεδιάστριας που τιμήθηκε με το βραβείο της σχεδιάστριας της χρονιάς.

Το μαύρο χρώμα επέλεξαν η ηθοποιός Jessica Alba και η τραγουδίστρια Jessie J. Η, μεν, πρώτη φόρεσε ένα chiffon φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες και lingerie αναφορές από την ανοιξιάτικη 2012 Alexander McQueen συλλογή σε συνδυασμό με μια επίσης McQueen clutch τσάντα και ένα Hilary Tisch δαχτυλίδι. Ένας κότσος, αψεγάδιαστο μακιγιάζ και μανικιούρ σε μπορντό απόχρωση που έδωσε την απαραίτητη vamp πινελιά αποτέλεσαν το κατάλληλο συμπλήρωμα για ένα υπέροχο look. H, δε, Jessie J προτίμησε ένα φόρεμα από την ανοιξιάτικη 2012 Julien Macdonald συλλογή σε συνδυασμό με υπέροχα «Velma» booties από την χειμωνιάτικη 2012 collection της σχεδιάστριας Kat Maconie και Large Pavé Spike and Cabochon Pearl σκουλαρίκια της εταιρίας Mawi σε ένα «πειραγμένο» 30s look.

H «νυφούλα» της βραδιάς ήταν η Βρετανίδα ηθοποιός Amanda Holden που φόρεσε ένα αμάνικο, λευκό, δαντελένιο, φλοράλ φόρεμα από την ανοιξιάτικη 2012 συλλογή του couturier Jacques Azagury με δεκατριάποντα Nicholas Kirkwood σανδάλια και παρέλαβε απαστράπτουσα το βραβείο της ηθοποιού θεάτρου της χρονιάς.

Για το τέλος, αφήσαμε τις ζουμερές σιλουέτες των Eva Longoria και Sofia Vergara. H μεν πρώτη «νοικοκυρά σε απόγνωση» έμεινε πιστή στην εμμονή της με τα Victoria Beckham φορέματα, επιλέγοντας ένα πορτοκαλί από την ανοιξιάτικη 2012 συλλογή της «Posh» σχεδιάστριας σε συνδυασμό με Brian Atwood nude γόβες και μια κρεμ Salvatore Ferragamo clutch τσάντα. Από την άλλη η Κολομβιανή ηθοποιός φόρεσε ένα ροζ strapless Zac Posen printed φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της σε συνδυασμό με Christian Louboutin μαύρα ψηλοτάκουνα και Lorraine Schwartz κοσμήματα.