Oι star το προτιμούν... λευκό!

Oι star το προτιμούν... λευκό!
Kim Kardashian poses for photographers as she arrives to the annual White House Correspondents' Association Dinner in Washington, Saturday, April 30, 2022. (AP Photo/Jose Luis Magana)

Το αγαπημένο χρώμα του φετινού καλοκαιριού

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές για να τολμήσουμε ένα all-white look. Αντί να ψάχνουμε το ιδανικό στυλ και φρέσκιες ιδέες μπορούμα κάλλιστα να ρίξουμε μία ματιά στις τελευταίες εμφανίσεις των Angelina Jolie, Emma Stone, Irina Shayk, Lea Michelle, Abbey Lee, Anna Dello Russo, Ginnifer Goodwin, Jessica Chastain, Emanuelle Alt, Hanneli Mustaparta, Emma Watson κ.α.

Eίτε ψάχνετε μία επιλογή δύο κομματιών όπως φούστα και μπλούζα σαν την Emma Stone, το σούπερ λευκό φόρεμα της Irina, ένα office-chic σύνολο όπως η Angelina ή την απόλυτη βραδινή επιλογή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε τις απανταχού trendsetter celebrities. Μοντέλα, ηθοποιοί, αστέρια της μουσικής, fashion editors το επιλέγουν με κλειστά μάτια. Το λευκό είναι δυναμικό ίσως περισσότερο κι από το μαύρο, αρκεί να φορεθεί σωστά.

Θέλει διακριτικό μακιγιάζ και κατά προτίμηση ελαφρώς μαυρισμένη επιδερμίδα (η υπερβολή έχει πεθάνει ακόμη και στο μαύρισμα). Αν το δέρμα σας είναι πολύ λευκό προτιμήστε off-white κομμάτια ή κατέλευκα σύνολα που θα τονίσετε με ζώνες, εντυπωσιακά κοσμήματα, ή ένα κατακόκκινο κραγιόν και εμφατικά μάτια. Ένα λευκό κοστούμι με φαρδιά παντελόνα, είναι τόσο σέξι και στιλάτο που αμέσως θα σας απογειώσει. Από την άλλη ένα αέρινο μίνι ή κοκτέηλ φόρεμα ανάγεται στο πιο ρομαντικό κομμάτι του καλοκαιριού. Αν είστε λεπτή μπορείτε να παίξετε με όλα τα υφάσματα και τα μήκη- ακόμη και με διαφάνειες- ενώ ακόμη κι αν έχετε τις ατέλειές σας ή κάποια περιττά κιλά πάλι η μόδα φέτος έχει φριντίσει να δώσει αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας αναδείξουν κρύβοντας τις αδυναμίες σας.

Το κλασικό, είναι αλάνθαστο στη μάχη του στυλ και καλά κρατεί επίσης στη μάχη με το χρόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει χαμένο ένα λευκό κομμάτι και μπορεί να γίνει ο τέλειος καμβάς για να «ζωγραφίσετε», παίζοντας με τις υπόλοιπες τάσεις της φετινής σεζόν!