Rihanna: Ανανα-νεωμένη εμφάνιση

Rihanna: Ανανα-νεωμένη εμφάνιση

Το διάσημο κορίτσι ντύνεται φρουτοσαλάτα.

Η Rihanna μας έχει συνηθίσει σε αναπάντεχους συνδυασμούς και styling που συνήθως δε μας απογοητεύει. Αυτή τη φορά όμως, άφησε πίσω το καλοντυμένο της παρελθόν και βάλθηκε να κάνει τα ματάκια μας να βλέπουν αντί για αστράκια, ανανάδες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, το διάσημο κορίτσι είναι η εκπρόσωπος του Vita Coco που αποτελεί το αγαπημένο νερό των star του Hollywood, μεταξύ και των οποίων η βασίλισσα της ποπ, Madonna.

Με φωτογράφο τον αγαπημένο μας Terry Richardson, η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε στα γυρίσματα της νέας καμπάνιας του ροφήματος, αλλά μας απογοήτευσε ιδιαίτερα. Δείχνοντας πως βαρέθηκε να ασχοληθεί παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα για αυτή της την εμφάνιση, η σέξυ RiRi φόρεσε ένα custom made ψιλόμεσο hot pant με ασορτί μπούστο και πουκαμίσα.

Τώρα θα αναρωτηθείτε γιατί τα έχουμε βάλει μαζί της και θα σας απαντήσουμε πολύ απλά επειδή με τόσο ανανά είναι σαν πάγκος φρούτων σε super market. Είπαμε να ακολουθήσει τις τάσεις της μόδας και να φορέσει πάνω της φρούτα όπως άλλωστε έχει κάνει και η Katy Perry, αλλά θα μπορούσε να το κάνει πολύ πιο δημιουργικά και όχι σαν να βαριέται.

Rihanna πέτα τους ανανάδες σου και την επόμενη φορά προσπάθησε περισσότερο!