Keira Knightley: κομψότατη και στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις

Keira Knightley: κομψότατη και στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις

Με δύο απανωτές τηλεοπτικές εμφανίσεις η Βρετανίδα ηθοποιός Keira Knightley μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το στυλ της.

Ένα από τα πρόσωπα που μας έχει λείψει καιρό είναι η Keira Knightley που έχουμε να τη δούμε σε επίσημη δημόσια εμφάνιση της από το gala για την πρεμιέρα της ταινίας «A Dangerous Method» στο Λονδίνο μήνες πριν.

Με ανυπομονησία, λοιπόν, περιμέναμε να δούμε πως θα εμφανιστεί στις δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχε αυτήν την εβδομάδα προωθώντας τη νέα της ταινία «Seeking a Friend for the End of the World». Δεν μας απογοήτευσε.

Τη Δευτέρα το πρωί πέρασε από τα studio του NBC στη Νέα Υόρκη για την εκπομπή «The Today Show», όπου εντυπωσίασε φορώντας μια φούστα με κεντήματα και δερμάτινο τελείωμα από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του Christopher Kane σε συνδυασμό με ένα μαύρο top και μαύρες Mulberry γόβες.

Το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Late Night with Jimmy Fallon» φορώντας μια Valentino δημιουργία με κεντήματα και διαφάνειες από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του ιταλικού οίκου σε συνδυασμό με μαύρες γόβες.

Και στις δυο της εμφανίσεις υγιή μαλλιά τραβηγμένα πίσω και πιασμένα ψηλά και μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια –όπως ακριβώς δηλαδή περιμέναμε να τη δούμε- συμπλήρωσαν τα κομψότατα look της που μας κέρδισαν με την πρώτη ματιά.