Grammys 2011: Υπέροχες στο κόκκινο χαλί

Grammys 2011: Υπέροχες στο κόκκινο χαλί

Πέντε κυρίες έκαναν τους φωτογράφους να κάνουν κλικ σαν μανιακοί στο κόκκινο χαλί και εμάς να παραμιλάνε. Ναι, είναι οι καλοντυμένες των φετινών βραβείων Grammy.

grammys-nicolekidman
grammys-rihanna
grammys-kellyosbourne
grammys-evalongoria
grammys-janellemonae

Nicole Kidman
Η πάντα παγωμένη ηθοποιός συνήθως δοκιμάζει αδιάφορες, αλλά σικάτες επιλογές για το κόκκινο χαλί, αλλά αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά. Το φλοράλ Jean Paul Galtier στενό φόρεμα της με τους φραμπαλάδες στο επάνω και το κάτω μέρος του φορέματος, είναι ένα τέλειο δείγμα ρομαντικής αισθητικής και κολακεύει αυτή τη διάσημη παγοκολόνα (Συγγνώμη, ηθοποιό ήθελα να πω). Τα κόκκινα μαλλιά της είναι υπέροχα και το total look αξέχαστα καλαίσθητο.


Rihanna
Όταν είδαμε το νυφικό που επέλεξε η Rihanna για το κόκκινο χαλί, στην πασαρέλα του Jean Paul Galtier να το φορά το ανδρόγυνο μοντέλο, Andrej Pejic, μας είχα φανεί λίγο αποκριάτικο. Η ποπ σταρ, βέβαια, στο κόκκινο χαλί για κάποιο παράξενο λόγο κατάφερε να κάνει το προκλητικά αποκαλυπτικό φόρεμα, που μοιάζει να αποτελείται από αλλεπάλληλες στρώσεις γιρλάντας, να φαίνεται σικάτο και ενδιαφέρον. Ακόμα, απορούμε πως τα κατάφερε, γιατί με τέτοιες επιλογές εύκολα καταλήγεις στις κακοντυμένες, αλλά σε κάθε περίπτωση επικροτούμε την εμφάνιση της.


Kelly Osbourne
Και ενώ κάποιοι τόλμησαν να πουν πως το στυλ της Kelly αξίζει μόνο για διαφήμιση απορρυπαντικού με άρωμα λεβάντας, εμείς έχουμε να πούμε πως το μίνι cocktail φόρεμα του Tadashi Shoji που επέλεξε ήταν μία οπτασία στο κόκκινο χαλί. Παιχνιδιάρικο, νεανικό, κομψό, έδωσε δίκαια στην Kelly μία θέση στις καλοντυμένες.


Eva Longoria
Τη διχρωμία, η σωστή και όχι η βαρετή αποτελεί το φόρεμα της Eva Longoria, που το έχει σχεδιάσει το brand Ashi. Σέξι, όπως η Λατίνα σταρ, ενδιαφέρον, με σικάτες λεπτομέρειες και κολακευτικές όγκους, έκανε την Eva να δει άσπρη μέρα και να μπει μια φορά στις καλοντυμένες και εμάς να απαλλαγούμε από τις τύψεις γιατί όλο στις κακοντυμένες της βάζουμε την ηθοποιό και την αγαπάμε κιόλας.


Janelle Monae
H υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις με το Ralph Lauren κοστούμι της. Το χαρακτηριστικό ανδρόγυνο look είναι αναγνωρίσιμο από event σε event, αλλά ποτέ δεν είναι ίδιο και βαρετό. Εκκεντρική, αλλά όχι επιτηδευμένη, σαν κάτι άλλες Λαίδες (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε) καταφέρνει πάντα να μας θαμπώνει και να μας κάνει να την αγαπάμε περισσότερο. Μακράν, η πιο ενδιαφέρουσα παρουσία στο κόκκινο χαλί.