Elle Style Awards: Ανταπόκριση από το κόκκινο χαλί

Elle Style Awards: Ανταπόκριση από το κόκκινο χαλί

Τα βραβεία του περιοδικού Elle μάζεψαν τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της show business και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

ellestyleawards-cocorocha
ellestyleawards-alicedellal
ellestyleawards-emmawatson
ellestyleawards-fearnecotton
ellestyleawards-sophieellisbextor

Coco Rocha
Η γυναίκα που απέσπασε το βραβείο «Μοντέλο της χρονιάς» εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα μίνι, βελούδινο, κρεμ Alexandre McQueen φόρεμα, γεμάτο δαντελένιες λεπτομέρειες. To αναγεννησιακό make up, με το λευκό δέρμα και έντονα ροζιασμένα μάγουλα, σε συνδυασμό με το ρομαντικό φόρεμα ανέδειξαν το μοντέλο στην πιο καλοντυμένη παρουσία της βραδιάς, επιβεβαιώνοντας σε όλους πως δίκαια κέρδισε το βραβείο.


Alice Dellal
Η Alice Dellal είναι ένα μοντέλο που θα μπορούσε να κάνει παρέα με τον Kurt Cobain και την Courtney Love, αλλά λόγω ηλικίας της και της αριστοκρατικής καταγωγής, αυτό είναι αδύνατο. Παρόλαυτα στο κόκκινο χαλί των Elle Style Awards η Alice πήγε με δαντελένια τουαλέτα που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και με punk attitude, για να μας πείσει πως δεν είναι το συμβατικό μοντέλο που υποκύπτει σε trends.


Emma Watson
Η μικρή βραβεύτηκε ως «Style Icon» της χρονιάς από το περιοδικό Elle και δεν μπορούσε παρά να λάμψει με την παρουσία της. Το μίνι φόρεμα Hakaan με τα γεωμετρικά κοψίματα στην πλάτη είχε μία εσάνς από από το θρυλικό, φουτουριστικό, 80s cartoon Jetsons, και ήταν σίγουρα η κορυφαία, ενδυματολογική επιλογή της βραδιάς. Μπράβο, Emma, με αυτές τις επιλογές έχεις το βραβείο στην τσέπη και τη χρονιά που έρχεται.


Fearne Cotton
Η Βρετανίδα socialite θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «so last season» με μαύρο φόρεμα με τους έντονους ώμους που έφερε πάλι στη μόδα δύο χρόνια πριν ο οίκο Balmain. Παρόλαυτα επειδή το στυλ είναι το ζητούμενο και όχι η μόδα, η Fearne καταφέρνει να με το υπερμέγεθες κόσμημα της και το κόκκινο κραγιόν της να σαγηνεύσει και μπει στη λίστα των καλοντυμένων. Τα παπούτσι προσποιούμαστε πως δεν τα βλέπουμε γιατί μάλλον ακολουθούν το γνωστό trend της Γηραιάς Αλβιώνας «σαγιονάρα το χειμώνα».


Sophie Ellis Bextor
Η Αγγλίδα pop star με αγγελικό πρόσωπο κατάφερε να κάνει την πιο αξιομνημόνευτη εμφάνιση με το vintage φόρεμα, που φαίνεται να έχει πάρει από τη ντουλάπα της Alexis της Δυναστείας. Το κουφετί χρώμα δεν μας ενοχλεί καθόλου και η τσάντα είναι η επιτομή της κομψότητας. Επίσης, σας λέμε ειλικρινά πως το post αυτό άργησε να ανέβει γιατί από το πρωί χαζεύουμε τη Sophie Ellis και την αψεγάδιαστη εμφάνιση της. Προσωπικές εμμονές...