MAD VMA 2012: Οι χειρότερες εμφανίσεις

MAD VMA 2012: Οι χειρότερες εμφανίσεις

Αυστηρώς ακατάλληλο-Κίνδυνος τύφλωσης!

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για τη φετινή απονομή των MAD Video Music Awards! Από τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί μέχρι τις εμφανίσεις επί σκηνής μας δόθηκε αρκετό food for thought όπως επίσης και αμέτρητα παραδείγματα προς αποφυγή.

Οι καλές και αξιόλογες στιλιστικά εμφανίσεις μετά βίας 10(;), αδιάφορες οι περισσότερες... υπήρχαν όμως μερικές που σου καίνε τα μάτια- εξ' ου και η προειδοποίηση στον τίτλο. Προτού λοιπόν ξεκινήσετε την «περιήγηση» στη photo gallery, προετοιμαστείτε γι αυτό που θα δείτε και φροντίστε να κάθεστε.

Ένα νέο είδος σούπερ- ηρωίδας γεννήθηκε! Η Ειρήνη από το Next Top Model κατατρόπωσε το κόκκινο χαλί και το άφησε νεκρό στο πέρασμά της. Μόλις αντίκρυσε την ολόχρυση φόρμα της που την έκανε να δείχνει ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, και τα λεοπάρ peep-toes έπαθε το πρώτο σοκ. Όταν δε έφτασε στην κόμμη της νεαρής μοντέλας(;), μπαργούμαν(;), τηλεπερσόνας(;), τραγουδίστριας(;) κατάλαβε πως νικήθηκε από το κόκκινο χάλι και αποφάσισε να μην ξανασηκωθεί και να παραμείνει χαλί.

Δεύτερη στη σειρά η Λάουρα Νάργιες που επιβεβαιώνει τον κανόνα που θέλει τις περισσότερες διασημότητες της εγχώριας show biz να την έχουν δει Λέυντες Γκάγκες και Νίκες Μινάζ. Μπορεί βέβαια το κορίτσι να συνδύασε το φούξια μαγιό με την μαύρη διαφάνεια για να πάει στο γυμναστήριο, αυτά τα καινούρια που σου μαθαίνουν τη νέα μόδα... το pole-dancing. Πάντως μια φορά, για τα MAD VMA's δεν μας φαίνεται να ξεκίνησε.

Η Ειρήνη Μερκούρη, επενεμφανίστηκε. Αν δεν φωσφόριζε δεν θα μπορούσαμε να τη διακρίνουμε από το μάυρισμά της. Κάτι έχει αλλάξει στο πρόσωπό της αλλά ας πούμε ότι δεν μας αφορά αυτό. Καλό το trend με τα neon colors, καλά και τα animal prints, καλή και η LV τσαντούλα, καλές και οι nude γόβες λουστρίνι αλλά... μήπως παραφορτώνεται το look με όλα αυτά;

Τι να πει κανείς για τη νεαρά Αθηνά Μανουκιάν; «Ό, τι βρήκα έβαλα! Όλα τα τελευταία trends μαζί! Είμαι πολύ χαρούμενη! Περνάω τις εξετάσεις;» Όχι αγαπητή και συμπαθέστατη κατά τα άλλα Αθηνά. Αν ντυθήκατε μόνη σας, θα το αποδώσουμε στην απειρία και τον ενθουσιασμό σας. Αν πάλι ήταν το έγκλημα κάποιου στιλίστα, αλλάξτε τον! Μάθετε πως: Όταν παίζουμε με το color-blocking καλύτερα να παίζουμε με αυτό και μόνο. Άλλο το ροκ σακάκι με τις επωμίδες, άλλο το παπούτσι με τη μεταλλική και neon λεπτομέρεια, άλλο η δαντέλα που σκοτώθηκε με την φοσφωριζέ ζώνη, άλλο το τσαντάκι που είναι color blocking από μόνο του και άλλο το δίχρωμο '80's style top επίσης color-blocking και με μία δόση punk-rock. Το βραχιολάκι απλά μας αγανακτεί. Επίσης, αν θέλατε να συνδυάσετε πολλαπλά color blocks: ποτέ στο ίδιο χρώμα και ποτέ πάνω από 3 στο ίδιο σύνολο(για τις πολύ έμπειρες όμως).

Βάνα Μπάρμπα. Τα λόγια περιττά. Θεότητα απλά. Ήταν για πικ νικ. Βρέθηκε στο Φάληρο κατά λάθος. Είδε φως. Είπε να πει ένα γεια. Μπήκε. Τελεία.

Πάολα. Είδωλο της κάλτ σκηνής. Δεν μπορούμε να πούμε πως μας καίει τα μάτια. Αλλά το στυλ ξεπρόβαλε από το πρώτο επεισόδιο του πρώτου ελληνικού Big Brother. Πότε ήταν αυτό αλήθεια; Η απόχρωση του παπουτσιού που διαφέρει από τα άλλα δύο tan κομμάτια (γιλέκο, φάκελος)μας το χαλάει, και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Επίσης, η τσάντα παραήταν μεγάλη και γενικά καλό είναι να μην φοράμε πάνω από 2 κομμάτια του ιδίου χρώματος, όταν δεν πρόκειται για το κεντρικό outfit.

Διαβάστε ακόμη:

Οι νικητές των Mad Video Music Awards 2012