Men in skirts: Παντελόνια τέλος!

Men in skirts: Παντελόνια τέλος!

Ποιοι άντρες celebrities το τόλμησαν;

Η εμφάνιση του Άλεξ Κάβδα (με σύνολο Yiorgos Eleftheriades και παπουτσάκι TOMS), και της ομάδας των αγοριών του καναλιού στα φετινά MAD VMA, μας ενέπνευσε να θυμηθούμε... μεγάλες στιγμές. Ένα από τα πιο ανέλπιστα trends, ΝΑΙ trends που καθιερώθηκαν χάρη στις φετινές αντρικές συλλογές που ανέβηκαν στις πασαρέλες για τις σειρές της Άνοιξης-Καλοκαιριού 2012 ήταν οι φούστες. Μη χαίρεστε κορίτσια: Οι αντρικές φούστες!

Μακριές, κοντές, στενές, φαρδιές, πλισέ, με κρόσσια, καρό κλπ, τιμήθηκαν από πολλούς μεγάλους οίκους. Οι περισσότερες προτάσεις έμοιαζαν προκλητικές και παράλληλα έκαναν ξεκάθαρα fashion statements. Οι φούστες του Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy είχαν είτε prints που απεικόνιζαν τη γυναικεία μήτρα είτε τροπικά λουλούδια. Η Rei Kawakubo για το label Comme des Garcons τόλμησε μάξι φορέματα σε ροζ, ενώ ο Rick Owens, πρότεινε καφτάνια και φούστες που θυμίζουν καθολικούς μοναχούς.

kolaz5

Οι πιο ελκυστικές εκδοχές βέβαια ήταν αυτές του Yohji Yamamoto που έδειχναν όσο περίεργο και αν ακούγεται αρρενωπότατες! Ένα ιδιαίτερο cast μοντέλων έκανε το show ακόμη πιο ενδιαφέρον με γοητευτικούς άντρες κάθε στυλ και ηλικίας να παρελαύνουν με αυτοπεποίθηση φορώντας φαρδιές φούστες samurai και πλισέ αυστηρές culottes που έμοιαζαν με φούστες.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άντρες που τόλμησαν να φορέσουν φούστα πολύ πριν αναδειχτεί σε trend. Σάκης Ρουβάς, Νίνο, Γιώργος Μαζωνάκης, Djibril Cisse και φυσικά ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του skirt for boys, Marc Jacobs. Καμαρώστε τους!

Διαβάστε ακόμη:

MAD VMA 2012: Tι φόρεσε η Μαίρη Συνατσάκη στο κόκκινο χαλί;

Mad VMA 2012: Μάθαμε τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στην απονομή του Φοίβου!

MAD VMA 2012: Οι χειρότερες εμφανίσεις

Mad Video Music Awards: Οι καλοντυμένες της βραδιάς