Pre Oscars Party: Ποιες κυρίες θα θυμόμαστε από το κόκκινο χαλί

Pre Oscars Party: Ποιες κυρίες θα θυμόμαστε από το κόκκινο χαλί

Μπορεί τα Oscars να είναι την Κυριακή, αλλά χτες το βράδυ στο Αθηνών Αρένα έγινε το ελληνικό Pre Party και το κόκκινο χαλί γέμισε με στυλάτες Ελληνίδες. Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες.

eleni_petrulaki
vegas
tamta
orsalia
tzina

Ελένη Πετρουλάκη
Το Alaia cocktail φόρεμα της κυρίας Πετρουλάκη τράβηξε τα βλέμματα όλων στη χτεσινοβραδινή εκδήλωση. Η απόχρωση του πάγου και οι λεπτομέρειες του ρούχου κατάφεραν να δώσουν με ευκολία στην κυρία Πετρουλάκη το τίτλο της πιο καλοντυμένης, καθώς ήταν λιτή και πανέμορφη. Tα Zara παπούτσια της μας έπεισαν ότι το αυθεντικό στυλ βρίσκεται στην mix & match λογική, όπως αυτή που σωστά ακολούθησε η κυρία Πετρουλάκη.


Μελίνα Μακρή (Vegas)
Στη νεότητα συγχωρούνται όλα, έτσι και λάθος να είχε κάνει η Μελίνα των Vegas θα της το συγχωρούσαμε. Στο event αυτό πάντως πήγε τέλεια ντυμένη. Οι λεπτομέρειες του look της (geeky γυλιά, γάντια και παπούτσια) είναι αυτές που αγαπάμε περισσότερο σε αυτό το hipster σύνολο με το χαριτωμένο one shoulder φόρεμα και τη ζώνη - κορδέλα δώρου. Αν κάποιος προλάβει να την χαρακτηρίσει εκκεντρική, θα ήταν υπερβολή καθώς η Μελίνα ντύνεται σαν κάθε συνομήλικο της κορίτσι από τη Γηραιά Αλβιώνα.


Tamta
Ναι, είναι το style icon της Ελλάδας και το αποδεικνύει με κάθε με εμφάνιση της. Υπέροχη στα λευκά και η Tamta εμφανίστηκε χτες το βράδυ στο pre - oscars party και παρόλο που μας αρέσουν όλα όσα όσα φορά και ιδιαίτερα η γούνα της, είναι τα μαλλιά της που τραβάνε τα βλέμματα και δίνουν μαθήματα στυλ σε όλες τις γυναίκες. Τολμήστε το παρτοκαλί και εσείς όπως η Tamta γιατί από μόνο του είναι ένα style statement.


Orsalia Parthenis
Η γνωστή σχεδιάστρια του οίκου Parthenis δοκίμασε τις γήινες αποχρώσεις του καφέ συνδυασμένες με ένα κόκκινο μινι φόρεμα και όλα αυτά κατασκευασμένα από βελούδο. Το look της κραυγάζει πολυτέλεια και εμείς απλά χαιρόμαστε που υπάρχουν Ελληνίδες με τόσο ξεχωριστή αισθητική, που δίνουν το δικό τους ορισμό στην κομψότητα.


Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη
H κύρια Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη δοκίμασε να πάει στο κόκκινο χαλί με ένα πιο casual look, τολμώντας να συνδυάσει skinny παντελόνι, ankle boots και leather jacket. Και ενώ κάποιος θα έλεγε ότι είναι ακατάλληλα ντυμένη για ένα τέτοιο event, εμείς τη βρίσκουμε εξαίσια και σικάτη ως άλλη rock star που δεν νοιάζεται για την επισημότητα κανενός event. Μπορεί να είχε δουλειές κιόλας πριν το κορίτσι, ποτέ δεν ξέρετε. Πολλά συγχαρητήρια πάντως για το look.