Cropped tees: Οι celebrities δείχνουν κοιλίτσα!

Cropped tees: Οι celebrities δείχνουν κοιλίτσα!

Ποιες το κάνουν καλύτερα;

Ακριβώς όπως την περασμένη σεζόν, έτσι και αυτό το καλοκαίρι πολύ hot τάση είναι τα κοντά μπλουζάκια. Κοιλίτσα έξω, όλες τις ώρες της ημέρας, σε κάθε περίσταση. Αυτό σημαίνει ότι οι κοιλιακοί μας πρέπει να είναι άψογοι ή έστω σε καλή κατάσταση.

Εντυπωσιάζουν τα σουτιέν ή μπουστάκια που φοριούνται μέσα από σακάκια ή μόνα τους. Αποκαλύπτουν περισσότερο δέρμα και κάνουν το στήθος να δείχνει μεγαλύτερο και τα πόδια μακρύτερα ιδίως αν συνδυαστούν με ψηλόμεσα παντελόνια. Απλά και μονόχρωμα σχέδια, εναλλάσσονται με φωτεινά και εμπριμέ, διακοσμημένα με πρωτότυπα μακραμέ κεντήματα ή με παράξενα κοψίματα, κρόσσια και ενδιαφέροντας prints. Tα κοντά μπλουζάκια καθώς και τα δεμένα πουκάμισα σε pin-up style, καταφέρνουν να δίνουν ένα sexy twist σε οποιοδήποτε σύνολο περιλαμβάνει από ένα απλό, boyfriend παντελόνι, ένα σαλβάρι, μέχρι μία girly, φαρδιά φούστα, ένα cigarette παντελόνι και όχι μόνο. Για τις λιγότερο τολμηρές υπάρχει και η επιλογή του top over tee, δηλαδή να φορέσετε ένα κοντό, κομμένο μπλουζάκι πάνω από ένα στενό και μακρύ- όπως η Kate Bosworth.

Καλό είναι πάντως να αποφύγετε να τα φορέσετε με πολύ κοντά σορτς. «Παν μέτρον άριστον» -ισχύει και στη μόδα! Μη φοβάστε να δείξετε κοιλίτσα λοιπόν και να δοκιμάσετε περισσότερο τολμηρά στυλ. Ρίξτε μια ματιά στις celebrities που τον τελευταίο καιρό τα έχουν ενσωματώσει σε όλες σχεδόν τις εμφανίσεις τους και εμπνευστείτε. Whitney Port , Selena Gomez , Kristen stewart, Ashlee Tisdale, Miley Cyrus, Whitney port, Rihanna, Poppy Delevigne, Pixie Lott, Nicole Scherzinger, Lady Gaga, Jessie J, Jamie Chung, Irina Shayk, Kate Bosworth, Elettra Wiederman, είναι μερικές μόνο που καταφέρνουν να λάμψουν με αυτό το στυλ είτε πρωί είτε βράδυ!

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities επιμένουν με φλοράλ!

Οι celebrities απογειώνουν το πράσινο παντελόνι!