Δείτε τις εμφανίσεις των νεαρών celebrity στα Teen Choice Awards

Δείτε τις εμφανίσεις των νεαρών celebrity στα Teen Choice Awards

Τι φόρεσαν τα διάσημα κορίτσια;

90669-original
90668-original
Taylor-Swift-In-Maria-Lucia-Hohan-2012-Teen-Choice-Awards
90674-original
90671-original_copy
90659-original

Μια και δε μας έχουν πάρει τα χρόνια συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τα Teen Choice Awards με ενθουσιασμό και σας μεταφέρουμε στο κλίμα του κόκκινου ή μάλλον ροζ χαλιού του. Έτη φωτός μακριά από τα βαρύγδουπα κοσμήματα των Oscar και τις μακριές τουαλέτες των Golden Globes, οι νεαροί star μας ξαφνιάζουν ευχάριστα κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο περίφημο κοσμικό νεανικό πάρτυ παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός για τα επίσημα γκαλά που θα ακολουθήσουν.

Το it ζευγάρι Selena Gomez και Justin Bieber έκαναν ξεχωριστή εμφάνιση. Η νεαρή Selena λίγο πριν γιορτάσει τα 20α της γενέθλια εμφανίστηκε με ένα απλό κοντό ροζ φόρεμα των Dsquared² από τη Resort 2013 σειρά τους και ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών.

Η Hayden Panettiere επένδυσε σε ένα ροζ βιολέ παγετένιο σύνολο που την έκανε να ξεχωρίζει από μακριά.

Η Taylor Swift επέλεξε την ασφαλή λύση και αποζημίωσε όσους την ψήφισαν να κερδίσει τα πέντε της βραβεία, φορώντας ένα ολόλευκο ξώπλατο φόρεμα της Maria Lucia Hohan που πολύ μας άρεσε.

Το ίδιο αέρινη και η Zooey Deschanel που διάλεξε ένα girly φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε από τον οίκο Monique Lhullier.

Η Lea Michelle εντυπωσίασε με ένα εντυπωσιακό κοντό φόρεμα από το Atelier Versace σε παστέλ αποχρώσεις και σχέδιο κορσέ.

Η Demi Lovato, λάνσαρε ένα φτερωτό Falguni & Shane το οποίο ήταν και μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς καθώς αποτέλεσε έναν έξοχο συνδυασμό χρωμάτων, υλικών και γεωμετρίας.

Τέλος, η πρωταγωνίστρια των Vampire Diaries, Kat Graham, τόλμησε έντονα χρώματα λανσάροντας ένα υπέροχο κοντό φόρεμα της Mara Hoffman συνδυάζοντάς το με Gio Diev παπούτσια.

Εσάς ποια εμφάνιση σας άρεσε πιο πολύ;