Η εμπριμέ φούστα: Μαθήματα από τις σταρ!

Η εμπριμέ φούστα: Μαθήματα από τις σταρ!

Δείτε πώς να τη φορέσετε

Το πιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι η φούστα, χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι το ρούχο που σε κάνει να αισθάνεσαι θηλυκή και σέξι. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία statement εκδοχή του, την εμπριμέ φούστα!

Ο κανόνας 'όσο πιο κλασικό τόσο πιο ωραίο' υφίσταται και βρίσκει την εφαρμογή του και εδώ. Το μυστικό είναι να δημιουργήσετε ένα σύνολο που θα κολακεύει την σιλουέτα σας, επενδύοντας ακόμη στα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια! Δερμάτινη, με digital prints, floral, μπροκάρ ή με πιέτες τόσο σε μίνι όσο και σε μάξι ή ενδιάμεσο στυλ μπορεί να απογειώσει την εικόνα μας!

Ιδανική για το γραφείο σε μεσαία μήκη ή μάξι συνδυασμένη με στενά τοπ ή μονόχρωμα πουκάμισα, με ένα μπούστο για τη βραδινή έξοδο ή το ραντεβού. Ο πήχης ανεβαίνει με ένα ζευγάρι γόβες ή πανύψηλα πέδιλα. Αν η φούστα είναι ψηλόμεση κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες. Οι μάξι φούστες συμπληρώνονται τέλεια με σανδάλια ή πλατφόρμες δίνοντας το πιο chic αποτέλεσμα. Όταν φοράμε μίνι εμπριμέ φούστες καλό είναι να αποφεύγουμε τα βαθιά ντεκολτέ. Στην πιο σέξι-ροκ εκδοχή του αυτό το look αποθεώνεται με ankle boots ή chunky heels.

Φυσικά και μπορούμε να παίξουμε με το mixing-prints trend και να ανακατέψουμε πουά με ριγέ ή φλοράλ με λεοπάρ κ.ο.κ. αλλά με μεγάλη προσοχή. Τα μονόχρωμα τοπ είναι σωτήρια σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ μπορούμε να παίξουμε με πολύχρωμα αξεσουάρ! Δείτε πώς το τολμούν οι celebrities και πάρτε ιδέες!

Διαβάστε ακόμη:



Πιάσε κίτρινο: Όπως οι σταρ!

Ποιο supermodel αισθάνεται πανέμορφη με δαντελένια φόρμα;

Οι top λευκές τσάντες της σεζόν στα χέρια των celebrities!