Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!

Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!

Μιμηθείτε τις διάσημες κυρίες και τολμήστε το

To color blocking έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας και δεν λέει να φύγει! Και το χειμώνα εδώ θα είναι αλλά καθόλου δεν μας χαλάει να πούμε την αλήθεια γιατί με τόση κατάθλιψη ακόμη και μεις οι dark tone lovers, λίγο χρωματάκι έως πολύ τελευταία- θέλουμε να το βλέπουμε γύρω μας!

Μία από τις πιο δυναμικές τάσεις στα μεγάλα ντεφιλέ, που αρχίζει να γίνεται μανία στο Hollywood είναι ο συνδυασμός πορτοκαλί και πράσινου. Θα το δούμε και το χειμώνα επαναλλαμβάνω αν και ποια ιδανικότερη εποχή να το τολμήσουμε απλο το καλοκαίρι; Έχουμε ολόκληρο Αύγουστο και Σεπτέμβρη να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε και μεις να δημιουργήσουμε statement looks απλά βασιζόμενες σε δύο τοπ αποσρώσεις.

Για όσες από εμάς βέβαια, δεν αισθάνονται άνετα με ένα τόσο δυναμικό two tone look, υπάρχει η λύση του να ενσωματώσετε ένα εμπριμέ κομμάτι στο σύνολο που θα σπάσει την αντίθεση ή να χρησιμοποιήσετε ένα αξεσουάρ στη χαρακτηριστική διχρωμία που θα φέρει το trend στην γκαρνταρόμπα σας. Για τις ακόμη πιο συντηρητικές ή τολμηρές (εδώ οι απόψεις διχάζονται) υπάρχει η λύση ενός μονοχρωματικού στυλ που θα συνδυάσει μακιγιάζ στους κορυφαίους αυτούς τόνους. Πράσινη σκιά ή μανό με πορτοκαλί κραγιόν! Γιατί όχι; Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα από Jessica Chastain, Eva Mendes, Jessica Alba, Taylor Schilling, Blake Lively, Camilla Belle κ.α. να τιμούν κομμάτια των Phillip Lim, Rebecca Minkoff, Hermes, Madewell, Louis Vuitton και Gucci αντίστοιχα.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μία ματιά σε μερικά αξεσουάρ που θα συμβάλλουν στο προτεινόμενο στυλ!

-Vintage YSL πορτοκαλί φούστα από το farfetch.com

-Εσπαντρίγες flat Nak

-Φόρεμα American Vintage πορτοκαλί από το asos.com

-Πλατφόρμες πορτοκαλί με κόκκινο Steve Madden

-Πέδιλα Diesel πορτοκαλί από τα Nak

-Φόρεμα πράσινο Romwe

-Γόβες πορτοκαλί Steve Madden

-Πορτοκαλί τσαντάκι από τα fullah sugah

-Πλατφόρμες πράσινες με φελλό Nak

-Ralph Lauren πράσινη all day bag από το stylebop.com

-Suede πέδιλα ανοιχτό πράσινο μεσαίου ύψους από τα Nak

Διαβάστε ακόμη:

Celebrity μαθήματα στυλ: Πώς να φορέσετε το πουά!

Η εμπριμέ φούστα: Μαθήματα από τις σταρ!

Πιάσε κίτρινο: Όπως οι σταρ!