Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!

Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!

Την οποία συνδυάζει απαραιτήτως με chunky κολιέ

Μία είναι η πιο διάσημη στιλίστρια που ευθύνεται για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities του Hollywood και όχι μόνο- η Rachel Zoe. Η σούπερ- μαμά είναι fashion icon, trendsetter και ό, τι κάνει δημιουργεί στυλ και ακολουθείται κατά συρροή από τις απανταχού fashionistas.

Η τελευταία της μανία, την οποία δεν λέει να αποχωριστεί από τα χέρια της, είναι η all day bag της, που φέρει την υπογραφή Givenchy. Το συγκεκριμένο μοντέλο ονομάζεται Antigona (κάντε κλικ) και κοστίζει 2,405 δολάρια. Η επιλογή της σε tan απόχρωση, την βγάζει ασπροπρόσωπη στις περισσότερες στιλιστικές επιλογές της από το πρωί ως το βράδυ. Αυτή η satchel πάει παντού- είναι γεγονός. Το ιδιαίτερο μοντέλο είναι από μαλακό δέρμα και φέρει ένα ανάγλυφο print που θυμίζει δαντέλα.

Το υπόλοιπο look αποτελείται από ένα φόρεμα Nation LTD σε μπεζ απόχρωση από γάζα, γυαλιά ηλίου Diane Von Furstenberg και ζώνη από τη δική της συλλογή. Η πλατφόρμες από φελλό ανήκουν στο label της Ann Taylor. H Rachel ολοκλήρωσε το σύνολό της με χρυσό μεταλλικό ρολόι και επίσης χρυσό κολιέ. Τα chunky κολιέ και μενταγιόν, είναι ένα ακόμη στοιχείο του στυλ της που δεν αποχωρίζεται ποτέ και πολύ καλά κάνει μιας- και το κατάλληλο κόσμημα μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση!

*Δείτε εδώ τα αγαπημένα μας χρυσά μενταγιόν από τη Li-LA-LO που μπορείτε να φορέσετε τόσο σκέτα για πιο διακριτικό στυλ όσο και ενσωματωμένα σε ένα κοντό chunky κολιέ δίνοντας περισσότερο glam στο στυλ σας.

-Μενταγιόν Wish Collection από χρυσό 18Κ με μπριγιάν.

-Μενταγιόν Wish Collection από χρυσό 18Κ με lemon quartz και φίλντισι.

-Μενταγιόν Αrabesque Collection από επιχρυσωμένο ασήμι 925ο με λευκό σμάλτο.

-Μενταγιόν Luxor Collection από επιχρυσωμένο ασήμι 925ο.

Διαβάστε ακόμη:

Η υπέροχη ψάθινη τσάντα της Dita Von Teese

Céline: η τσάντα που κρατούν όλες οι φασιονίστες

Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!