Διάσημα μοντέλα τη μέρα του γάμου τους: Τι φόρεσαν τελικά;

Διάσημα μοντέλα τη μέρα του γάμου τους: Τι φόρεσαν τελικά;

Πολλές εμφανίσεις ήταν πιο απλές από ό, τι θα περίμενε κανείς!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων, μολονότι από το προηγούμενο καλοκαίρι καθώς και ολόκληρο το χειμώνα που μας πέρασε έχουμε δεί περισσότερους από όσους θα περιμέναμε τόσο σε celebrity όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τα διάσημα μοντέλα να φωτογραφίζονται ή να κατεβαίνουν την πασαρέλα φορώντας τα πιο αξιοζήλευτα νυφικά. Τι θα φορούσαν άραγε τη μέρα του γάμου τους; Με την απόλυτη πρόσβαση σε τόσους σχεδιαστές, πολλές από αυτές έκαναν την υπέρβαση και τόλμησαν ό,τι πιο απλό σε απόλυτα κλειστό κύκλο. Άλλες πάλι απογείωσαν τις δυνατότητες επιλογής και μεταμορφώθηκαν σε πριγκίπισσες. Οι Margherita Missoni, Leandra Medine και Jacquetta Wheeler είναι μερικές μόνο που παντρεύτηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Καθώς τελειώνει η σεζόν (δεν ισχύει το ίδιο για τις διακοπές!) είπαμε να κάνουμε μία αναδρομή στους γάμους μερικών από τα πιο γνωστά ονόματα της πασαρέλας όπως οι Claudia Schiffer, Stephanie Seymour, Kate Moss και Lily Aldridge και να θυμηθούμε τα looks τους. Ξεφυλλίστε τη photo gallery και πείτε μας: εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο;

Διαβάστε ακόμη:

Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!

Gossip Girl: Τα looks της 6ης σεζόν που ήδη ζηλέψαμε

Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!