Liberty Ross: η πιο καλοντυμένη απατημένη του Hollywood

Liberty Ross: η πιο καλοντυμένη απατημένη του Hollywood

Τι έχουμε δει να φοράει η σύζυγος του Rupert Sanders;

Η Liberty Ross είναι η πιο διάσημη απατημένη σύζυγος των τελευταίων ημερών. Η καλλονή γυναίκα του σκηνοθέτη Rupert Sanders ο οποίος ενέδωσε στον έρωτά του για την Kristen Stewart με φωτογραφίες τους που φιλιούνται να κάνουν το γύρο του κόσμου, όχι μόνο δεν το έχει βάλει κάτω αλλά μας έχει κυριολεκτικά εντυπωσιάσει.
Με γκαρνταρόμπα που θα ζήλευε κάθε fashionista και δημιουργίες υψηλής ραπτικής, η Liberty δεν περνά απαρατήρητη και μας κάνει να τη συζητάμε για όλους τους σωστούς λόγους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, η διάσημη μοντέλο- ηθοποιός εμφανίστηκε με μία υπέροχη see-thru παγετένια τουαλέτα του Tom Ford στην πρεμιέρα της ταινίας Snow White & The Huntsman και έδειξε πως ξέρει να ντύνεται. Στο κόκκινο χαλί την ξαναείδαμε στο πλευρό του συζύγου της όταν ακόμα δεν υπήρχε το σκάνδαλο με λευκή δαντελένια δημιουργία, ενώ το sold out εφαρμοστό φόρεμα της Stella McCartney δε θα μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη.

Φωτογραφημένη για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο, η Ross έκανε αμέσως σαφές πως δεν πρόκειται να παίξει το ρόλο του θύματος. Φορώντας ένα chic navy σακάκι με εφαρμοστή pencil φούστα και πανύψηλα ankle boots χωρίς τη βέρα της στο χέρι, ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών.

Λίγες μέρες αργότερα συνάντησε τους δικηγόρους της λανσάροντας για άλλη μια φορά τη στενή pencil φούστα, αυτή τη φορά με ένα τεράστιο Lanvin σταυρό και στυλ που δε μας αφήνει περιθώριο παρά να την αποθεώσουμε.

Είναι ιδέα μας ή η Kristen Stewart έχει φάει τη σκόνη της;

Διαβάστε επίσης:
Liberty Ross: διάλεξε ή τη Stewart ή εμένα διαμηνύει το απατημένο μοντέλο

H Kristen Stewart σε μαύρα χάλια