Eva Mendes: Καλοκαιρινή stylish βόλτα στο Hollywood

Eva Mendes: Καλοκαιρινή stylish βόλτα στο Hollywood

Ανεπιτήδευτο στυλ που αξίζει να μιμηθούμε πάντα με την πινελιά της Rachel Zoe

H Eva Mendes απαθανατίστηκε από τα φλας των φωτογράφων το βράδυ της Τρίτης να πηγαίνει για ψώνια στο δυτικό Hollywood. Η πρωταγωνίστρια του "Holy Motors" έδειχνε υπέροχη μέσα στην casual επιλογή της.

Μία από τις πιο ανεπιτήδευτα όμορφες και σέξι παρουσίες της show-biz είναι αν μη τι άλλο η Eva, η οποία από τότε που άρχισε να κάνει παρέα με την Rachel Zoe, ρουφά τις συμβουλές της σαν σφουγγάρι και έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της χαλαρό sense of style- το οποίο της πηγαίνει πολύ! Με ένα μπλε- λευκό vintage style εμπριμέ φόρεμα Thakoon και nude Prada ψηλοτάκουνα, πέρασε μπροστά από τους φωτογράφους. Η Ralph Lauren δερμάτινη τσάντα έδινα μία boho αίσθηση στο σύνολο, ενώ τα Thierry Lasry γυαλιά της ταρταρούγα, έκαναν το look πιο ιδιαίτερο. Φυσικά η ηθοποιός δεν παρέλειψε να προσθέσει και μία διακριτική glam πινελιά επιλέγοντας χρυσούς κρίκους και δένοντας ένα μαντήλι στα μαλλιά για να κάνει το στυλ της ακόμη πιο ρετρό- σίγουρα έχει μάθει πολλά από τη δασκάλα της.

Η τυχερή Eva που τις τελευτάιες μέρες δεν εμφανίζεται μαζί με τον σύντροφό της, Ryan Gosling, κρατά τον εαυτό της απασχολημένο με εκπτωσιακό retail therapy. Η 38 χρονη σταρ μετά τα ψώνια έκανε μία στάση στο ατελιέ της φίλης και στυλίστριάς της Rachel Zoe, προφανώς για το απαραίτητο fashion talk καφέ τους που έχουν καθιερώσει μία φορά την εβδομάδα, παρότι την επόμενη κιόλας μέρα την επισκέφτηκε ξανά

Διαβάστε ακόμη:

Trend λατρεία: Μαντήλι στα μαλλιά

H Megan Fox ντύνει την κοιλίτσα της με Mary Katrantzou

Είδωλα της μόδας παραδίδουν μαθήματα στυλ σε 2 ρόδες!