Christina Hendricks: Ποιό εξωφρενικό ποσό έδωσε για την τσάντα της;

Christina Hendricks: Ποιό εξωφρενικό ποσό έδωσε για την τσάντα της;

Άλλη μια υπερτιμημένη τσάντα που σηκώνει συζήτηση.

Η κοκκινομάλλα ηθοποιός Christina Hendricks, που για τα καλά γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Mad Men», εντοπίστηκε από τους paparazzi την προηγούμενη εβδομάδα να ψωνίζει στους δρόμους του Beverly Hills.

Και αν και στυλιστικά δεν έκανε και κάτι το ιδιαίτερο για να αναφερθούμε σε εκείνη, η τσάντα της ήταν αυτή που μας τράβηξε την προσοχή. Ο λόγος για την tote bag «Isabella» από δέρμα κροκοδείλου του οίκου Farbod Barsum που η τιμή της φτάνει σχεδόν τα 20 χιλιάδες ευρώ (23.980 δολάρια). Και ενώ, προσωπικά δεν τρελαινόμαστε καθόλου με την συγκεκριμένη τσάντα, το θέμα που ξαναφουντώνει προς συζήτηση είναι αν αξίζει ένα αξεσουάρ (στην προκειμένη περίπτωση μια τσάντα) τόσα πολλά χρήματα.

Βλέπετε αυτή δεν είναι η πρώτη υπερτιμημένη τσάντα που κυκλοφορεί, ούτε και η πιο ακριβή. Κατά καιρούς τόσο ο οίκος Louis Vuitton, όσο ο Hermès αλλά και πιο πρόσφατα η εταιρία των αδερφών Olsen «The Row» μεταξύ άλλων έχουν λανσάρει τσάντες που αξίζουν μια περιούσια. Και φυσικά η Christina εδώ δεν είναι παρά ένα παράδειγμα, καθώς η ιέρεια του «κρατάω μια τσάντα που κοστίζει παραπάνω από τον ετήσιο μισθό ενός μέσου αστού» είναι η Victoria Beckham (αν και τώρα τελευταία το έχει ελαττώσει πολύ), η οποία συνήθιζε να αλλάζει τις Hermès σαν εσώρουχα.

Το αν αξίζει να σπαταλά κάποιος τόσα χρήματα είναι τεράστιο θέμα συζήτησης και δεν αφορά μόνο τη μόδα. Άλλοι τα σπαταλούν σε υπερπολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια, άλλοι σε κοσμήματα ή σε συλλεκτικά αντικείμενα, άλλοι σε ρούχα και αξεσουάρ. Αν ο κόσμος, τώρα, χρειάζεται άλλη μια υπερτιμημένη τσάντα; Η απάντηση είναι σίγουρα όχι, όμως, και τι τελικά χρειαζόμαστε από όσα κυκλοφορούν;

Όλα είναι θέμα ιεραρχίας αξιών και τρόπου ζωής. Πριν, όμως, αρχίσετε να κατακρίνετε σκεφτείτε με το χέρι στην καρδιά αν θα λέγατε όχι σε μια Birkin τσάντα-σύμβολο δύναμης και πλούτου του οίκου Hermès.

Διαβάστε επίσης:

Οι δίδυμες Olsen και η εξωφρενικά ακριβή τσάντα με την υπογραφή τους

Christina Hendricks: Η σέξι γραμματέας των Mad Men δίνει στυλιστικές συμβουλές