Οι καλοντυμένες της εβδομάδας: Chic to Chic

Οι καλοντυμένες της εβδομάδας: Chic to Chic

Ποιες κυρίες ξεχωρίσαμε για τις εμφανίσεις τους;

Επιτέλους, μία ακόμα Παρασκευή έφτασε και, μία ανάσα πριν από το Σαββατοκύριακο, το Chic to Chic, η λίστα με τις πέντε πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας, είναι ξανά εδώ. Το Queen σας τις παρουσιάζει.

Jessica Alba
Σε βραβεία μεγάλου αμερικανικού περιοδικού παραβρέθηκε η στυλάτη ηθοποιός, στη Νέα Υόρκη. Η Alba επέλεξε, για την περίσταση διάφανο, κεντητό φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Valentino, το οποίο συνδύασε με κλασικές, μαύρες γόβες και clutch στην ίδια απόχρωση.

Kate Middleton
Η δούκισσα του Cambridge αυτές τις μέρες βρίσκεται, μαζί με τον άντρα της, πρίγκιπα William, σε περιοδεία στη Σιγκαπούρη. Για επίσκεψή τους σε μνημείο της χώρας η Middleton φόρεσε ένα απογευματινό, παστέλ φόρεμα της Jenny Packham. Η γαλαζοαίματη φυσικά δεν αποχωρίστηκε τις χαρακτηριστικές, αγαπημένες της, nude πλατφόρμες με την υπογραφή LK Bennett.

Audrey Tautou
Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Coco Chanel βρέθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο για την παρουσίαση της ταινίας Therese Desqueyroux, όπου πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί με το parisian chic styling της. Ένα μαύρο, cocktail φόρεμα, χρυσά, ψηλοτάκουνα σανδάλια και μαύρο clutch συνέθεσαν μία τέλεια, κομψή, ladylike εμφάνιση.

Jennifer Lopez
Με αέρα από τα 70's απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Λατίνα σταρ σε έξοδό της στην Tribeca της Νέας Υόρκης. Με ολόσωμη φόρμα Max Mara, σε σκονισμένο ροζ χρώμα, κοσμήματα από διαμάντια, chunky βραχιόλια, snakesikin, λευκό clutch και nude, peep toe πλατφόρμες του Christian Louboutin η Jlo θύμιζε φιγούρα των boogie nights του Studio54.

Kate Hudson
Η συμπαθής ηθοποιός εμφανίστηκε στα Paramount Studios του Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του δημοφιλούς σήριαλ Glee. Η Hudson εμφανίστηκε με σέξι, ανδρόγυνο look, με το λευκόμ κοστούμι του οίκουτ Alexander McQueen να «αντισταθμίζουν» στυλιστικά το μαύρο, σεμιζιέ τοπ, τα chunky, χρυσά βραχιόλια και το στυλάτο clutch της ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα του κόσμου;
Ποιος είπε πώς οι celebrities δεν έχουν ακμή;
Victoria Beckham: με τις νέες της δημιουργίες στους δρόμους της Νέας Υόρκης