Oscars 2011: Οι κυρίες που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, αλλά ξέχασαν το γούστο σπίτι τους

Oscars 2011: Οι κυρίες που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, αλλά ξέχασαν το γούστο σπίτι τους

Οι κυρίες που ακολουθούν περπάτησαν καμαρωτές στο κόκκινο χαλί, αλλά όχι απλά δεν εντυπωσιάσαν μάλλον απογοήτευσαν κιόλας τα πλήθη με το στυλ τους.

spl252785_016
spl252952_012
hbc2
spl252920_003
spl252952_021
scarlett-add-022711-3
spl252931_022

Jennifer Lawrence
Η ηθοποιός Jennifer Lawrence, πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Winter's Bone», φόρεσε ένα απλό εφαρμοστό φόρεμα Calvin Klein Collection στο χρώμα του πάθους. Πολύ μινιμαλιστικό, πολύ κολλητό και πολύ κόκκινο. Σίγουρα όχι η καλύτερη επιλογή για τη βραδιά των Όσκαρ.


Gwyneth Paltrow
Η Gwyneth Paltrow επενδύει επίσης σε Calvin Klein, εμφανίζεται με ένα ολόχρυσο φόρεμα και δε δικαιώνεται. Το τετράγωνο κόψιμο του ντεκολτέ και το μανίκι στο ύψος του ώμου δεν κολακεύουν καθόλου και θυμίζουν αιγυπτιακή στολή σε μαγαζί με αποκριάτικα. Τα Brian Atwood πέδιλα και τα Louis Vuitton κοσμήματα δε φαίνεται να βοήθησαν ιδιαίτερα. Ας ελπίζουμε τουλάχιστον να τραγουδήσει όμορφα, γιατί στο ντύσιμο δεν τα κατάφερε και πολύ καλά απόψε.


Helena Bonham Carter
Η Helena Bonham Carter δείχνει με κάθε της εμφάνιση πόσο χιούμορ έχει ακόμα και σε θέματα styling. Έχοντας το ρεκόρ των άσχημων εμφανίσεων σε κόκκινα χαλιά, βραβεία και λοιπές επίσημες εκδηλώσεις αλλά και ανεπίσημες εμφανίσεις θα έλεγε κανείς πως το κάνει σχεδόν επίτηδες είτε για να μην την πιάνει το μάτι, είτε για να γράφουμε συνέχεια για αυτήν. Αυτή τη φορά μπορεί να μην έβαλε δύο διαφορετικού χρώματος παπούτσια, αλλά και πάλι συγκέντρωσε τις χειρότερες κριτικές για αυτήν της την εμφάνιση. Το εξωφρενικό σύνολο του μαύρου φορέματος που της κατασκεύασε ενδυματολόγος φίλη της, με το μαλλί σφηκοφωλιά συμπλήρωνε ιδανικά μία καλτσοδέτα στα χρώματα της αγγλικής σημαίας. Τα λόγια είναι περιττά.


Florence Welch
Η τραγουδίστρια των Florence and the Machine, Florence Welch, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτα Valentino στην απόχρωση της σαμπάνιας. Επενδύοντας σε δαντέλα και διαφάνεια, το μάξι της φόρεμα μας θύμισε τη ντουλάπα της γιαγιάς μας και επιβεβαίωσε τον στερεοτυπικό τρόπο με τον οποίο ντύνεται τελευταία η δημοφιλής τραγουδίστρια. Μπορεί το vintage να αποτελεί ένα από τα τελευταία trend αλλά δε χρειάζεται να δείχνει κανείς πως φοράει δανεικό ρούχο από δεύτερο χέρι και ειδικά σε μία τελετή τόσο επίσημη όσο αυτή των Όσκαρ. Θα της προτείναμε να ρισκάρει.


Sandra Bullock
H Sandra Bullock φόρεσε μία κατακόκκινη μάξι τουαλέτα Vera Wang. Χωρίς να προβεί σε κάποιο ιδιαίτερο παράπτωμα κατά της μόδας, αυτό το βαρύ φόρεμα φαίνεται υπερβολικό, αταίριαστο με το στιλ της και βαρετά κλασικό. Μπορεί και καλύτερα.


Scarlett Johansson
Η Scarlett Johansson ήταν από τις πιο απογοητευτικές εμφανίσεις της βραδιάς. Με ένα βουργουνδί Dolce & Gabbana δαντελένιο φόρεμα δεν κατάφερε να πείσει κανέναν πως ήταν καλεσμένη στα φετινά βραβεία. Παρά τη διαφάνεια, το εξώπλατο κομμάτι της δημιουργίας και το πολύτιμο ύφασμα, το φόρεμα δεν αγκάλιασε σωστά το καμπυλωτό της κορμί. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν εντυπωσίασε καθόλου θετικά, ενώ αντίθετα εισέπραξε τις χειρότερες κριτικές. Τέλος, το κοντό καρέ απεριποίητο χτένισμα σε συνδυασμό με το σκούρο μακιγιάζ όχι μόνο δεν την κολακεύουν αλλά αποτελειώνουν την ήδη αποτυχημένη εμφάνιση.


Jennifer Hudson
Η Jennifer Hudson πρέπει να περίμενε πολύ καιρό για αυτήν την εκδήλωση. Φορώντας ένα πορτοκαλί έντονο Versace φόρεμα και προβάλλοντας το καινούριο αδυνατισμένο της κορμί, η δημοφιλής ηθοποιός θα έλεγε κανείς πως υπερέβαλλε λιγάκι. Η τουαλέτα της τα είχε όλα, μήκος, όγκο, ντεκολτέ, έντονο χρώμα, ενώ τα διαμαντένια της κοσμήματά άστραφταν σα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Εκείνη είπε πως το διασκέδασε πολύ παρόλο που είναι μία απλή παρουσιάστρια στη σημερινή βραδιά, εμείς την υποστηρίζουμε και της προτείνουμε να προτιμήσει απλούστερους συνδυασμούς την επόμενη φορά.